Connect with us

HANDBAL

Tiberiu Marc:”Dacă vom juca cel puțin la fel de bine cum am jucat cu CSM București, avem toate șansele să câștigăm cu Hoors”


Președintele de onoare de la HC Zalău este optimist înaintea partidei de duminică, mai ales că gruparea zălăuană vine după un joc bun făcut în fața campioanei României


La patru zile distanță de la partida din campionat cu CSM București, HC Zalău se duelează în grupele Cupei EHF cu H 65 Hoors, partida urmând a avea loc duminică de la ora 17.00.

Gruparea de sub Meseș vine după un joc bun făcut în fața campioanei României, iar acest aspect dă încredere echipei pentru partida cu campioana Suediei, în care zălăuancele speră să obțină prima victorie din grupă.

”Meciul cu CSM Bucureşti a fost un semnal bun în sensul că reuşim atunci când ne mobilizăm să facem greşeli mai puţine şi să facem un joc bun. Cred că dacă duminică vom juca cel puţin la fel de bine cum am jucat cu CSM Bucureşti, avem toate şansele să câştigăm.Mă bucur că nu sunt accidentări şi sper ca oboseala să nu fie un element care să influenţeze calitatea jocului. Motivaţie am văzut că există, la fel şi posibilităţi bune de exprimare a echipei.Sper într-o zi bună şi dacă vom juca exact şi cu determinare, atunci putem câştiga”, ne-a declarat Tiberiu Marc.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL