Connect with us

Ştiri din Sălaj

Accident cu o victimă între Bădăcin şi Şimleu Silvaniei


Evenimentul rutier a avut loc pe drumul care leagă cele două localităţi, la faţa locului intervenind atât pompierii cât şi un echipaj de la SMURD


După o săptămână liniştită, fără prea multe evenimente rutiere în judeţul Sălaj, poliţiştii de la Rutieră au avut din nou de muncă.

Un eveniment rutier a avut loc ieri de dimineaţă, în jurul amiezii – ora 11.00 – pe Drumul Judeţean 110B care leagă oraşul Şimleu Silvanie ide localitatea Bădăcin.

La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj de la Secţia de pompieri din Şimleu Silvaniei , dar şi un echipaj de ambulanţă SMURD.

În urma incidentului rutier, o persoană a fost rănită, dar a fost repede preluată de echipajul medical. I s-au acordat îngrijiri direct la faţa locului, iar victima a solicitat să nu mai fie transportată la spital.

 

“Joi, la ora 11.06, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un eveniment rutier petrecut pe DJ 110 B, între localităţile Bădăcin şi Şimleu Silvaniei. În urma incidentului o persoană a fost rănită uşor, iar un echipaj SMURD i-a acordat îngijiri medicale la faţa locului fără a fi nevoie de transportul acesteia la spital”, transmite ISU Sălaj.

245 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj