Connect with us

HANDBAL

Iulia Curea: ”Trebuie să recunoaştem că nu am avut un meci uşor cu HC Zalău”


Handbalista de la campioana României s-a arătat încântată de faptul că în partida cu gruparea de sub Meseş, CSM Bucureşti s-a putut pregăti în compania unui adversar incomod pentru Liga Campionilor 


La primul meci oficial din 2018 de pe teren propriu, HC Zalău s-a duelat cu CSM Bucureşti, cea mai galonată echipă de handbal din ţară. Deşi a avut în faţă o ”multinaţională”, formaţia antrenată de Gheorghe Tadici a făcut un meci bun, iar în prima repriză a condus de mai multe ori campioana şi chiar se putea desprinde la două goluri. Au fost şi unele decizii ale arbitrilor care au dezavantajat echipa gazdă, iar până la urmă, diferenţa de valoarea şi-a spus cuvântul şi CSM Bucureşti a câştigat la Zalău la o diferenţă de şase goluri.

După acest meci şi handbalistele campioanei au fost încântate că HC Zalău a fost un adversar care le-a pus probleme, iar Iulia Curea este de părere că astfel de jocuri sunt în folosul celor de la CSM Bucureşti pentru a pregăti cât mai bine partidele din grupele Ligii Campionilor. Experimentata handbalistă s-a declarat încântată şi de faptul că echipa sa a jucat în faţa unei săli arhipline.

”Le mulţumim fanilor care sunt alături de noi. Este frumos ca sportiv să joci cu o sală atât de plină cum a fost la Zalău. Ştiam că va fi un meci greu la Zalău şi trebuie să recunoaşte că nu a fost uşor deloc. Ne bucurăm că sunt echipe puternice în ţară care pot să ne pună probleme. Important că am ieşit sănătoase după acest joc şi ne putem pregăti pentru Liga Campionilor. Principalul nostru obiectiv este să ajungem în final-four şi să câştigăm din nou Liga Campionilor”, a declarat Iulia Curea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL