Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău începe anul cu un meci uşor. PROGRAMUL etapei a XIV-a


La o lună de zile de la ultimul meci oficial, Volei Municipal Zalău revine sub fileu, dar în primul joc din 2018 are un adversar modest – CSU Vest Timişoara, formaţie care în 13 meciuri nu a reuşit să acumuleze niciun punct


Sâmbătă, ora 17.00, Sala Universităţii Tehnice din Timişoara: 

CSU U Vest Timişoara – Volei Municipal Zalău

Eliminată prematur şi în acest sezon din cupele europene, Volei Municipal Zalău rămâne să se axeze doar pe competiţiile interne în prima parte a anului 2018. Dacă în Cupa României este deja calificată în semifinale, în campionat, gruparea de sub Meseş nu stă deloc bine şi este clasată doar pe locul 4. Cum sâmbătă, Arcada Galaţi a câştigat restanţa cu CSS 2 Baia Mare, distanţa până la podium s-a mărit, iar formaţia zălăuană începe meciurile oficiale din 2018 la 5 puncte în spatele podiumului.

Obiectivul pentru acest campionat este clasarea pe locurile 1 – 4, iar din acest punct de vedere, Volei Municipal este acoperită având în vedere că ocupă locul 4. Însă, la o echipă cum este cea din Zalău, pentru care autorităţile locale au alocat un buget foarte mare pentru acest sezon nu îi stă bine să se lupte doar pentru o clasare în “careul de aşi”.

Volei Municipal Zalău începe anul cu mici probleme interne, având în vedere că experimentatul Adrian Feher a părăsit corabia încă din primele zile ale anului. Se pare că există şi o oarecare tensiune în lot, dat fiind faptul că unii jucători nu şi-au primit salariile pe ultimele două luni. Cu toate acestea, gruparea de sub Meseş trebuie să se concentreze pentru primele meciuri oficiale, care vor începe în următoarele zile. În primul joc, campioana are un examen uşor având în vedere că va juca sâmbătă pe terenul celei mai slabe echipe din campionat. Aceasta este CSU Vest Timişoara, care pare depăşită din toate punctele de vedere de nivelul acestei competiţii. Astfel, bănăţenii nu au acumulat niciun punct în primele 13 meciuri, în care au reuşit să câştige doar două seturi! Având un lot fără experienţă, CSU Vest Timişoara nu îşi face mari speranţe de la meciul cu campioana şi foarte probabil acest joc va fi câştigat  cu 3 – 0 de către formaţia antrenată de Marian Constantin.

Cu 3 puncte din meciul de la Timişoara, Volei Municipal Zalău ar mai putea recupera din diferenţa care o desparte de primele clasate, dat fiind faptul că în prima rundă din 2018, două pretendente la titlu au meci direct, este vorba de Tricolorul Ploieşti şi Arcada Galaţi. În runda de la finele săptămânii, liderul Steaua pare a avea un meci uşor cu Explorări Baia Mare, la fel şi ocupanta locului 5, CSM Bucureşti, care se va deplasa la CSS 2 Baia Mare.

Etapa a XIV-a se dispută sâmbătă, după programul:

Dinamo – SCMU Craiova – azi, ora 17.30 – Digi

“U” Cluj – Unirea Dej – ora 12.00

CSS 2 Baia Mare – CSM Bucureşti – ora 12.30

Tricolorul Ploieşti – Arcada Galaţi – ora 15.30 – Digi

CSU U Vest Timişoara – Volei Municipal Zalău – ora 17.00

Explorări Baia Mare – Steaua Bucureşti – ora 18.00

 

126 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1