Connect with us

HANDBAL

Clipe de groază pentru handbalista Roxana Gatzel!


Jucătoarea s-a accidentat grav în partida dintre CSM Bistrița și Măgura Cisnădie, fiind nevoie de intervenția echipajului SMURD, care a transportat-o pe handbalistă la spital


Surpriza Ligii Naționale din acest sezon este Măgura Cisnădie. Dacă în sezonul trecut, formația din județul Sibiu s-a luptat la locurile codașe, în acest campionat, gruparea antrenată de Alexandru Weber a devenit o candidată la primele locuri.

Și în primul meci din 2018, Măgura Cisnădie a reușit o victorie importantă în deplasarea de la CSM Bistrița, scor 29 – 26 și continuă să ocupe locul 4.

La formația din județul Sibiu continuă să joace și Roxana Gatzel, cea care în sezoanele trecut a fost cea mai bună marcatoare a echipei. În jocul de miercuri de la Bistrița, fosta handbalistă de la Silcotub Zalău a trecut prin momente grele, iar în repriza secundă s-a accidentat grav. Jucătoarea de 37 de ani a forțat o aruncare de la 6 m, dar a căzut pe cotul de la mâna stângă, care s-a deplasat vizibil și i-a provocat dureri crunte!

Pe teren au intrat medicii, care i-au administrat calmante și i-au imobilizat brațul, după care la sală și-a făcut apariția un echipaj SMURD, care a transportat-o pe Roxana Gatzel la spital pentru mai multe investigații.

De accidentarea jucătoarei a rămas marcat și medicul echipei CSM Bistrița, cel care i-a acordat primul ajutor.

”N-am văzut niciodată așa ceva. I s-au deplasat oasele din articulații și suferea foarte tare. Urmează să facă o radiografie. E mică probabilitatea să scape fără o fractură”, a declarat pentru sportulbistritean.ro medicul Radu Caizer

Sursa foto: Sportul Bistrițean

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL