Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici este nemulţumit de jocul prestat de internaţionala Ana Maria Dragut în meciul cu CSM Bucureşti


Managerul formaţiei HC Zalău a criticat prestaţia internaţionalei din meciul cu Campioana României, după ce aceasta a greşit câteva scheme tactice. “Îmi pare rău că nu au înţeles tactic, Dragut a greşit capital la două goluri”, a spus Tadici după meci


Gheorghe Tadici a afirmat după partida cu CSM Bucureşti că este mulţumit în proporţie de 85% de jocul prestat de elevele sale, însă îi pare rău că unele scheme tactice nu au fost înţelese prea bine, iar Ana Maria Dragut a greşit capital la două goluri ale CSM-ului.

“Îmi pare rău că nu au înţeles tactic, Dragut a greşit capital la două goluri, când aveam superioritate numerică. N-avea ce să caute la o finalizare care ar fi trebuit să fie în partea dreaptă, culoarul 1, unde au mai fost marcate 3 sau 4 goluri de către Larisa Tămaş şi Panici. Asta a fost. Una peste alta, îmi pare bine că sala a fost plină”, a spus Tadici după meci.

Trebuie să spunem că Ana Maria Dragut este una dintre cele mai bune handbaliste din lotul formaţiei de la poalele Meseşului, ea fiind nelipsită în acest an de la acţiunile echipei Naţionale, cu care a participat şi la Campionatul Mondial din Germania unde a reuşit să marheze de nouă ori!

Jucătoarea de 27 de ani este prima handbalistă de la HC Zalău la echipa Naţională după o pauză de câţiva ani. Ana Maria Dragut a ajuns în 2016 la HC Zalău, fiind transferată de la Unirea Slobozia, formaţie pentru care a evoluat între 2014 – 2016. Handbalista a mai evoluat şi la Dunărea Brăila.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL