Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “Actorii principali ai meciului CSM Bucureşti au fost cei doi cu fluierul”


Tehnicianul celor de la HC Zalău s-a arătat nemulţumit de maniera celor doi arbitri din Bucureşti şi din Vâlcea care au oficiat partida cu campioana României. Totuşi, chiar dacă a fost un meci cu o încărcătură mare, Tadici le-a oferit şansa şi tinerelor jucătoare să evolueze minute bune în faţa unui adversar redutabil


Sărbătoare mare miercuri la Zalău. Astfel, CSM Bucureşti, multipla campioană a României, dar şi câştigătoarea Ligii Campionilor în 2016 a venit la Zalău pentru duelul cu echipa locală.

Având în vedere anvergura evenimentului, publicul zălăuan au stat la rând la casieriei Sălii Sporturilor “Gheorghe Tadici” pentru a-şi achiziţiona bilete pentru marele meci. Chiar dacă diferenţa de valoare era evidentă, HC Zalău a rezistat mai bine de o repriză în faţa mult mai titratei grupări din capitală.

Până la urmă, experienţa a făcut diferenţa, iar bucureştencele s-au impus, însă la finalul partidei, Gheorghe Tadici a fost foarte supărat pe arbitrajul din acest joc, mai ales că cei doi arbitrii au fost din Bucureşti şi Vâlcea.

“Degeaba a fost o prestaţie onorabilă, dacă nu îţi dă voie să te pregăteşti pentru Cupa EHF, nici adversarului pentru Liga Campionilor. Actorii principali ai acestui meci au fost cei doi cu fluierul. Este de neînţeles cum pentru un meci cu CSM Bucureşti să ne trimită un arbitru din Bucureşti şi unul din Vâlcea. Aş vrea să văd şi eu dacă atunci când vom juca la Bucureşti, vom primi arbitri din Zalău. Pentru aceşti arbitri, dacă jucătoarele sunt românce, se pare că nu au voie să joace, nu au fost decât cu ochii pe tabelă şi pe scor şi au intrat într-o disperare în ultimele 5 minute din prima repriză, când a existat posibilitatea să conducem. În opinia mea, cel puţin 5 sau 6 goluri au fost incorect primite. Am avut ocazii clare şi am fost opriţi. Am avut un gol primit din semicerc, dar şi mai multe lovituri de la 7m refuzate.

 

Dar totuşi, CSM Bucureşti, să-i dăm cezarului ce-i al cezarului. Dar ce-i al cezarului român când tu ai 10-11 jucătoare din 6 Naţionale şi tot ce e mai bun de la noi. Felicit fetele pentru modul în care au luptat. Am avut probleme în zona centrală, n-am avut marcajul bun la pivot şi sigur, cu o asemenea echipă, care schimbă în permanenţă, este greu să rezişti până la final. Cred că dacă jucam 7 la 7 nu ştiu ce se întâmpla în 60 de minute.

 

Cred că aveam câştig de cauză, deoarece suntem mai bine pregătiţi fizic. În rest, experienţa, talentul, sunt campioane mondiale, olimpice, europene, nu se pune problema, deoarece noi am avut curajul să le ofer şansa şi celor tinere să evolueze într-un asemenea joc pentru a putea creşte în valoare”, a declarat Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL