Connect with us

CUPELE EUROPENE

S-a decis. HC Zalău joacă turul cu HBC Nimes în Franţa

Cele două grupări nu au ajuns la o înţelegere asupra dublei din sferturile Cupei EHF, astfel primul meci va avea loc la Nimes, iar al doilea la Zalău aşa cum s-a stabilit la tragerea la sorţi

HC Zalău a aflat săptămâna trecută formaţia cu care se va duela pentru un loc în sferturile Cupei EHF. HBC Nimes a ieşit în calea zălăuancelor, un adversar care nu spune mare lucru în handbal, dar cu care trebuie avut grijă. Cele două cluburi au purtat discuţii cu privire la locul de desfăşurare a celor două partide, însă nu s-a ajuns la un consens. HC Zalău ar fi vrut ca ambele meciuri să aibă loc chiar la poalele Meseşului, însă nu s-a putut acest lucru. Astfel, prima partidă din manşa tur a sferturilor va avea loc la Nimes pe data de 3 martie de la ora 21.00 (ora României), urmând ca returul să aibă loc pe data de 11 martie, de la ora 11.00 la Zalău, în Sala “Avram Iancu”.

 

Şansele de calificare parcă se înclină în favoare zălăuancelor, ţinând cont de faptul că, meciul decisiv va avea loc la Zalău. Ne dorim să vedem cu totul şi cu totul o altă evoluţie a fetelor, în nici un caz cum s-a întâmplat la meciul cu CSM Ploieşti. HC Zalău va fi foarte aglomerată în perioada respectivă cu meciuri atât în competiţia internă, cât şi în Cupele Europene, dar sperăm ca zălăuancele să facă faţă cu brio programului încărcat.

 

Vă reamintim că, HC Zalău a ajuns în sferturile Cupei EHF, după ce a eliminat în 16-zecimi, formaţia din Israel, Bnei Hertzeliya, iar în optimi a trecut de cealaltă echipă românească, CSM Bucureşti. Toate meciurile din Cupele Europene din acest sezon au avut loc la Zalău.

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE