Connect with us

HANDBAL

Daniela Crap a marcat şase goluri în poarta lui HC Zalău

Interul plecat de la HC Zalău nu a avut milă de fosta echipă, în faţa căreia a evoluat cu mare ambiţie

Privită la un moment dat printre cele mai bune jucătoare din Liga Naţională, Daniela Crap s-a stins încet. Handbalista a început handbalul la CSS Bacău, de unde a fost şi transferată la poalele Meseşului. Adevărata performanţă a cunoscut-o la Silcotub Zalău cu care a devenit campioana naţională. După destrămarea echipei, jucătoarea a rămas la HC Zalău cu care s-a zbătut în mediocritate pentru câţiva ani. Însă, chiar dacă evolua la o echipă tânără, care la vremea respectivă era clasată în a doua parte a clasamentului, Daniela Crap a evoluat cu acelaşi aplomb, iar evoluţiile sale au atras atenţia mai multor cluburi din străinătate.

De la Zalău s-a transferat la DVSC Debrecen, unde a devenit cea mai importantă marcatoare. A ajuns chiar în curtea echipei Jolidon Cluj cu care a devenit vicecampioană naţională, însă de câţiva ani, Crap evoluează la echipe care deocamdată nu spun nimic în handbal. A evoluat şi la SCM Craiova unde a fost colegă cu o fostă zălăuancă, este vorba de Mihaela Briscan. În vară s-a transferat la nou – promovata CSM Ploieşti, formaţie antrenată de un fost selecţioner al reprezentativei României, Gigi Ionescu. Echipa din Ploieşti, chiar dacă este nou promovată, are în componenţă jucătoare care au evoluat la un nivel mult mai ridicat.

Ne-am convins de acest lucru când la Zalău au venit fostele componente ale echipei Rulmentul Braşov. Codruţa Zavragiu, Aneta Barcan sunt la a doua tinereţe cu echipa din Ploieşti. Gigi Ionescu o are în lot şi pe una dintre cele mai bune marcatoare din Liga Naţională, Andreea Dospin care a înscris în 16 etape 105 goluri. Nu avem cum să o omitem pe fosta jucătoarea a Zalăului, Daniela Crap, care nu a avut milă de HC Zalău. Fosta zălăuancă a marcat şase goluri, având o evoluţie destul de bună. Unele dintre goluri au fost înscrie din execuţii specifice, cu care Crap a încântat publicul zălăuan în atâţia ani cât timp a evoluat pentru clubul de la poalele Meseşului.

 

Loading...
4 Comments

4 Comments

 1. seso

  22 February 2012 at 9:14

  sugem pe crap

 2. flo

  23 February 2012 at 8:54

  pacat ca Zalaul a pierdut o asemenea jucatoare

 3. io

  24 February 2012 at 17:27

  bai fraierilor,cand a fost Mihaela Ivan ‘zalauanca’? ea e nascuta in Bals jud Olt! mai documentatilor fraierilor! Mihaela Ivan-Briscan a jucat sub forma de imprumut la Zalau! Crap a plecat de la Zalau din cauza lui Tadici la fel si Ivan-Briscan,si mai nou si Holhos!

 4. x

  24 February 2012 at 17:30

  Multe Jucatoare de perspectiva au fost batjocorite si distruse de Tadici si s-au pierdut usor scarbite de asa tratamente!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL