Connect with us

FOTBAL

Costică Olariu: “În următorii ani, Zalăul va avea din nou echipă cel puţin în Liga a III-a”


Ultimul antrenor de la FC Zalău este încrezător că oraşul de la poalele Meseşului va avea din nou o echpă de fotbal în ligile superioare


Din toată această situaţie care a fost la FC Zalău, cei mai afectaţi sunt iubitorii fotbalului din oraş şi chiar din judeţ, care pentru cel puţin doi ani nu vor mai avea parte de meciuri din ligile superioare. Costică Olariu este însă de părere că – în viitorul apropiat, Zalăul va avea din nou o echipă de fotbal cel puţin în Liga a III-a, mai ales după ce se vor finaliza lucrările de reabilitare de la stadion.

“După ce am plecat de la Zalău, nu am mai vorbit cu nimeni de acolo, fiindcă am rămas foarte dezamăgit de ce s-a întâmplat. Chiar îmi pare rău că FC Zalău s-a desfiinţat, cu toate că eu la finalul lunii mai mi-am terminat contractul. Iubitorii fotbalului meritau în continuare o echipă de Liga a III-a în Zalău. Eu îi sfătuiesc să nu dispere, fiindcă în câţiva ani oraşul va avea din nou o reprezentantă cel puţin la nivelul Ligii a III-a”, este de părere Costică Olariu.

“Sper ca autorităţile locale să pună stadionul la punct”

Aflat între timp acasă, la Cluj-Napoca, însă fără echipă după despărţirea de FC Zalău, antrenorul Constantin Olariu s-a ales şi cu altfel de probleme, nu doar de ordin financiar. Iar acestea sunt cauzat de starea în care erau vestiarele de la Stadionul Municipal din Zalău.

“Am lucrat în condiţii inumane la stadionul din Zalău, fiindcă acolo era boală curată. Eu acum  am probleme cu plămânii, tocmai din cauza bacteriilor şi mucegaiului care era în vestiare şi pe holuri. Petreceam câte 3 – 4 ore pe zi la stadion, iar condiţiile de acolo m-au afectat. Sper ca autorităţile locale să pună la punct stadionul, iar după aceea Zalăul se va putea gândi din nou să aibă o echipă în ligile superioare”, a încheiat clujeanul.

123 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL