Connect with us

FOTBAL

La 41 de ani, Toth Karoly, dublu câştigător la această ediţie a Memorialului “Radu Gog”. GALERIE FOTO


Experimentatul jucător a evoluat în competiţia de minifotbal din cadrul evenimentului caritabil la două echipe, este vorba de Ady Com, la old-boys şi de Dia Guard Divino, la open. Spre propria satisfacţie, acesta a ajuns să câştige cu ambele echipe trofeele puse în joc 


Ediţia din acest an a Memorialului “Radu Gog” a marcat şi un moment mai deosebit. Astfel, jucătorul Toth Karoly a participat la două echipe, câte una la fiecare categorie de vârstă. Astfel, experimentatul jucător a evoluat atât pentru Dia Guard Divino, cât şi pentru Ady Com.

Chiar dacă a trecut de prima tinereţe, pasiunea pentru fotbal a rămas aceeaşi, iar “Kory” a avut evoluţii foarte bune în tricoul ambelor echipe, vârsta în acest caz fiind doar un număr. Spre surprinderea sa, Toth Karoly a ajuns până în ultimul act cu ambele formaţii.

Mai mult de atât, acesta s-a aflat pe parchet în toate minutele finalei pe care Dia Guard a câştigat-o în faţa celor de la Sporting Zalău, dar a evoluat minute bune şi în finala câştigată de Ady Com în faţa celor de la Cipricom. Pentru această performanţă unică izbutită de Toth Karoly, organizatorii competiţiei i-au oferit şi un premiu special, ce a constat într-un trofeu.

“A fost cam greu pentru mine. Am zis că nu o să mă înscriu anul acesta la ambele categorii, dar uite că am participat şi până la urmă e bine că a ieşit bine la ambele echipe. Nu m-am aşteptat să primesc acel premiu din partea organizatorilor. Nivelul competiţiei a fost unul destul de ridicat, mai ales la open, pentru mine mai ales, dar şi la old-boys au fost jucători de calitate. Din păcate au  lipsit nume precum Minerul Sărmăşag, Armătura Zalău sau Sănătatea Cluj. Pentru ediţiile următoare, mă gândesc să particip la o singură categorie, cu o singură echipă”, ne-a spus Toth Karoly.

 

135 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL