Connect with us

HANDBAL

Hora prieteniei la poalele Meseşului, între HC Zalău şi CSM Ploieşti

HC Zalău a remizat cu CSM Ploieşti, după un meci care a născut suspiciuni din tribună. Oare handbalistele noastre nu au vrut sau nu au putut?

Fără managerul lui HC Zalău pe bancă, suspendat patru etape, Zalăul a remizat cu nou promovata CSM Ploieşti, într-un meci ce a contat pentru etapa a XVI-a a Ligii Naţionale. Evoluţia fetelor a fost una dezamăgitoare, iar din tribună multă lume se gândea că meciul cu echipa lui Gigi Ionescu aşa trebuia să se termine.
 Începutul a fost unul echilibrat, iar la mijlocul reprizei, echipa vizitatoare a reuşit să se distanţeze la trei goluri (7 – 10). În minutul 26, tabela arăta chiar patru goluri avans pentru ploieştence şi nimeni nu îşi închipuia acest lucru. La pauză s-a intrat cu avans minim pentru CSM Ploieşti şi Georgiana Ciuciulete şi compania sperau să aibă cu totul şi cu totul o altă faţă în mitanul secund. Aşa s-a şi părut în primele minute, când Valeria Beşe şi colegele au recuperat golul faţă de ploieştence, ba chiar au reuşit să se distanţeze la două goluri (18 – 16 min 41). A urmat o revenire din partea vizitatoarelor, care s-au apropiat la un gol de zălăuance şi au restabilit egalitatea. S-a mers bară la bară, dar parcă aşa era dictat dinainte. Când mai era de jucat un minut din meci, la scorul de 22 – 22, cele două arbitre le-au eliminat din tabăra adversă pe Daniela Crap şi Aneta Barcan şi aproape nimeni nu credea că HC Zalău nu va marca pe atac. Însă, a fost irosită o mare şansă de a intra în avantaj. Finalul a fost aproape identic cu cel din meciul cu Brăila. Ploieştencele au ratat şi ele un atac, iar la ultima fază a meciului zălăuancele au beneficiat de o aruncare de la 9 metri. A fost trimisă să execute Roxana Rob, una dintre cele mai scunde jucătoare, care practic nu avea nici o şansă să marcheze.
S-a terminat până la urmă şi meciul, care a dezgustat pe multă lume. Din tribune, între spectatori plana faptul că meciul a fost aranjat şi lumea a plecat dezamăgită, după ce a văzut pe parchetul Sălii “Avram Iancu”. Oare chiar nu am putut să învingem o nou promovată sau nu s-a vrut acest lucru?

 

Loading...
17 Comments

17 Comments

 1. gigi

  21 February 2012 at 19:18

  de acord…a fost aranjament s-a vazut de la o posta..rusine tadici

 2. Unul

  21 February 2012 at 20:21

  HC Zalau trebuie sa-i dea in judecata pe impostori de la aceasta fituica pentru denigrare si lezarea imagini , la comanda unuia, de cateva luni de zile incoace ! Rusine sa va fie ! Tadici o va face sigur , cat mai repede >

 3. x pt unul

  21 February 2012 at 21:28

  Mui.e fraiere ca deja a vazut toata lumea circul fals al lui tadici,crede-ti ca mai puteti prostii lumea mult lingailor! sugaciule asta de-l pupi in cur atat e cumva ala de-o fu-tea pe mata noaptea cu amortizoru sa nu deranjeze vecinii?

 4. io

  21 February 2012 at 22:04

  meci vandut clar! pe fata direct! rusine Tadici!

 5. marinelo 99

  21 February 2012 at 22:06

  imi place ca circarul are si aici postasii lui de-l ling la cur imediat ce-i cu pantalonii in vine…
  oare DNA -ul nu se ocupa si de handbal..???

 6. hcz

  21 February 2012 at 22:08

  bai oameni buni mai terminati cu astea echipa e pe locul doi in sferturile EHF si voi mai vb de tadici sa vazut cat na fost el am fost 20 30 oameni la meciuri acum este sala plina in loc sa fim mandri de aceasta echipa si acest antrenor voi vb numai prosti

 7. pt. marinelo 99

  21 February 2012 at 22:12

  Auzi, vezi sa aia despre care spui tu, adica “postasii” lui circarul, sunt doar UNUL, adica chiar… profesorul!

 8. turnul de control

  22 February 2012 at 0:20

  Poate sa dea in judecata si o sa castige la fel cum a castigat si in cazul Holhos. Apropo,majoritatea ziaristilor de la toate ziarele va dati cocosi, dar nici unul nu ati scris despre hotararea finala tribunalului in cazul Holhos-HCZ. Dar de fapt, va inteleg, ajung infrangerile din teren nu mai trebuie amintite si cele din afara lui!

 9. Calin

  22 February 2012 at 8:23

  No ati vazut ba astia anti Tadfici, ca fetele sunt prastie daca nu este Tadici sa le impinga din spate? Fara Tadici tot cu lotul asta, Zalaul era de la jumate clasamentului in jos. DECI in viata vieti vietii voastre sa nu va mai aud gura 🙁

 10. Zet

  22 February 2012 at 8:25

  Cazul holhos nu are decizie definitiva . Mai controleaza idoata in cauza !

 11. Unul

  22 February 2012 at 8:27

  Acest ziar-fituica sapatamanala trebuie dat in judecata , daca aveti sange in instalatie , chiar daca proprietarul are probleme grave !

 12. night

  22 February 2012 at 12:42

  Caline daca ai fost la meci cu Ploiestiu vedeai ca Tadici era acolo si dadea indicatii si urla ca un dement, se mai intampla si BARCA mai pierde asta e, poate daca nu ar mai urla ala la ele ar fi altfel, in fine FORTZA HC ZALAU

 13. coco

  22 February 2012 at 14:17

  mai gazetarasule de doi bani nu/i corect nici cum a aparut in ziar @aplana@ si nici cum scrie aici @plana@ sunt dou[ cuvinet pe care nu le stapanesti, dar parca numai 2? Zi/i mentorului tau sa/ti bage profesor

 14. unul

  22 February 2012 at 14:41

  pai trebe sa fi prost sa nu iti dai seama ca meciul a fost aranjat…nimeni nu a scris acest lucru si cate si cate mai sunt in handbalul asta…celelalte ziare il ling in cur pe tadici si fac cum dicteaza el. un punct a fost dat frateste la CSM ploiesti…

 15. Seby

  22 February 2012 at 20:25

  Dam nu dam ziarul in judecata (nici eu nu-i suport de multe ori) dar prea multe suspiciuni au aparut asupra jocurilor echipei noastre. Si cum niciodata nu iesa fum fara foc, inseamna ca se intmpla unele care daca se vor adeverii, sunt foarte grave!

 16. tinu

  22 February 2012 at 22:16

  sunt cam multe suspiciuni. HC Zalau este pe locul 2, e foarte bine, dar in ultima vreme multe prostii sunt langa echipa… Si chiar pe banii nostri!

 17. alina

  23 February 2012 at 17:51

  hai ca asta-i buna, meci vandut! chiar nu vedeti ca echipa nu mai joaca nimic? alina czeczi s-a stins, babeanu a plecat, molfea nu e de locurile 1-3, junioarele fac tusa, si noi vorbim de meciuri vandute? eventual cumparate, aia da, il cred in stare de orice pe “manager”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL