Connect with us

HANDBAL

Regal handbalistic! Atmosferă incendiară în Sala Sporturilor din Zalău. Galerie FOTO


Meciul dintre HC Zalău şi CSM Bucureşti s-a jucat cu “casa închisă”, tribunele fiind pline ]n această seară. Zălăuanii au putut vedea “pe viu” nume importante din handbalul mondial, iar la finalul partidei chiar să se fotografieze cu acestea


Peste 800 de iubitori ai handbalului de calitate au luat cu asalt Sala Sporturilro din Zalău pentru a vedea “pe viu” o câştigătoare a Ligii Campionilor – CSM Bucureşti.

Spectacolul pe semicerc a fost unul desăvârşit, cu atât mai mult cu cât, zălăuancele s-au ridicat la nivelul aşteptărilor şi au avut un joc bun, demn de laudă, aşa cum spunea şi Gheorghe Tadici care admitea după partidă că este “mulţumit de jocul echipei în proporţie de 85 la sută”.

Cu 20 de minute înainte de începerea partidei, la intrarea în sală era deja o coadă imensă, iar zălăuanii au stat la rând pentru a putea intra.

Cristina Neagu, cea mai bun handbalistă din lume a prins o zi bună şi a jucat exemplar, iar după meci, zeci de fani s-au fotografiat cu aceasta, dar şi cu celelalte compnente ale grupării din Capitală.

Regalul a fost completat inclusiv de disputele pe care atât oficialii din Bucureşti cât şi Gheorghe Tadici le-au avut cu cei doi arbitrii.

Într-un cuvânt, partida dintre cele două formaţii a fost un derby adevărat, putând fi considerat cu lejeritate un meci de nivel european, cu atât mai mult cu cât HC Zalău se duelează duminică pe teren propriu cu suedezele de la Hoors.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL