Connect with us

FOTBAL

INEDIT: Cupa AJF Sălaj se organizează pe 3 categorii


Ediţia a XIX-a va debuta la finalul lunii ianuarie şi faţă de anii trecuţi, tradiţionala competiţie va avea un format nou, pe categorii, pentru formaţiile din Liga a IV-a, Liga a V-a, dar şi pentru echipele de copii şi juniori


Încă din primele zile ale anului 2018, conducerea de la AJF Sălaj a trecut la treabă şi a pus la punct detaliile pentru primele competiţii din noul an. Chiar dacă returul din campionatele judeţene va începe prin luna martie, în fotbalul sălăjean va fi activitate şi în următoarele două luni, iar prima competiţie care se va organiza în 2018 va fi Cupa AJF Sălaj.

Această tradiţională competiţie vine cu ceva nou la ediţia a XIX-a, care se va organiza pe trei categorii. Dacă până în anii trecuţi, nu se ţinea cont de liga din care provin participantele, din acest an, Cupa AJF Sălaj se va organiza atât pentru echipele din Liga a IV-a, cât şi pentru cele din Liga a V-a. În plus, ediţia a XIX-a se adresează şi echipelor de copii şi juniori, urmând se se organizeze şi la această categorie, astfel că CS Crasna şi Someşul Someş Odorhei au fost primele formaţii care şi-au anuţat participare.

Startul la înscrieri a fost dat de câteva zile, iar formaţiile care doresc să participe se pot înscrie până pe data de 22 ianuarie.  În ultimul weekend din ianuarie va avea loc şi prima fază a competiţiei, adică în perioada 27 – 28 ianuarie, în mai multe locaţii. Sălile de sport în care vor avea loc partidele urmează să fie stabilite în perioada următoare, dar mai multe informaţii şi condiţii de participare se pot obţine de la secretariatul AJF Sălaj.

 

176 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL