Connect with us

FOTBAL

Amicale cu echipe din judeţul Cluj pentru Rapid Zimbor!


Ocupanta locului 4 din Seria Est a Ligii a V-a va începe devreme pregătirea pentru returul campionatului şi deja are programate nu mai puţin de patru meciuri amicale, împotriva unor echipe puternice din Liga a V-a Cluj


Încă este perioadă de pauză în fotbalul mic din judeţul nostru, iar prima competiţie oficială la care pot participa echipele afiliate la AJF Sălaj este Cupa AJF ce va debuta la sfârşitul lunii ianuarie.

Totuşi, sunt echipe în judeţul Sălaj care deja şi-au stabilit un program în cadrul căreia să dispute mai multe jocuri amicale, pentru a fi în formă maximă la startul returului.

Una dintre aceste formaţii este Rapid Zimbor. Gruparea condusă de Gabriel Mureşan şi Liviu Ciucă şi-a stabilit până în prezent nu mai puţin de patru jocuri amicale, toate cu echipe ce evoluează în campionatele judeţene din Cluj.

Primul duel pe care Rapid Zimbor îl va disputa în acest an este cel cu Avântul Panticeu, echipă ce activează în Liga a V-a, zona Gherla şi care la finalul turului ocupă locul 8. Meciul va avea loc în data de 4 februarie.

Următorul joc de verificare pe care Adrian Brad şi compania îl vor disputa este împotriva celor de la AS Viitorul Poeni, echipă situată pe locul 3 la finalul turului în Liga a V-a, zona Cluj. Duelul va avea loc în 11 februarie, pentru ca şase zile mai târziu, Rapidul din Zimbor să efectueze un joc de pregătire şi în compania celor de la AS Viitorul Sânpaul, echipă clasată pe locul 2 în zona Cluj.

Ultimul amical stabilit de formaţia sălăjeană este tot în compania unei echipe clujene, adversar fiind ACS Speranţa Jucu, echipă ce ocupă locul opt la finalul turului în zona Cluj.

Să spunem că toate cele patru meciuri stabilite se vor desfăşura la Baza Sportivă „Unirea” din cartierul clujean Mănăştur, cu începere de la ora 14.00. Pentru aceste amicale, conducerea clubului doreşte să testeze şi mai mulţi jucători, în vederea legitimării acestora pentru a ajuta Rapidul să-şi îndeplinească obiectivele. Până în prezent, niciun jucător ce a evoluat în tur pentru Rapid Zimbor nu a părăsit gruparea condusă de Gabriel Mureşan.

 

210 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL