Connect with us

FOTBAL

Vlad Morar a marcat în poarta titratei AEK Atena


Sălăjeanul şi-a trecut în cont al patrulea gol în campionat pentru Panetolikos, după ce a înscris din penalty în partida cu fruntaşa AEK Atena


Campionatul din Grecia pare să-i priască lui Vlad Morar, care a devenit un jucător important pentru Panetolikos, formaţie pentru care evoluează de aproape şase luni. În această perioadă, Vlad Morar a jucat în 13 meciuri oficiale, dar a marcat şi patru goluri în campionat.

Ultimul a fost cel din prima etapă din 2018, când formaţia sa a primit vizita titratei AEK Atena, echipă ce ocupă locul secund, la un punct în spatele liderului Olimpiakos.

În acest joc, AEK Atena a fost net superioară  şi după 60 de minute conducea cu 4 – 0. Golul de onoare pentru Panetolikos a fost marcat de către Vlad Morar, care a executat impecabil o lovitură de la 11 metri, direct sub bară. S-a terminat 4 – 1 pentru AEK Atena, iar după această înfrângere, Panetolikos a rămas pe locul 13, având tot 4 puncte avans faţă de  ultimul loc retrogradabil.

Pentru gruparea la care joacă Vlad Morar urmează un nou meci cu AEK Atena, partida urmând să conteze de data aceasta pentru Cupa Greciei.

Şi aseară, Vlad Morar a jucat împotriva celor de la AEK Atena în Cupa Greciei, meci în care sălăjeanul a fost menajat, intrând în repriza a doua. Jocul s-a încheiat cu victorie grupării din capitală, la fel cum s-a întâmplat şi în campionat.

111 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL