Connect with us

Ştiri din Sălaj

Ionel Ciunt DEZVĂLUIE ce se va întâmpla cu Zalăul în 2018. Vine “valul” de SCHIMBĂRI


Spunem schimbări pentru că prim-edilul susţine că de anul acesta oraşul va avea o cu totul altă faţă. Patru artere importante vor fi modernizate, iar pentru alte artere importante din oraş se va depune proiect pentru finanţare europeană. Liderul administraţiei locale admite la început de an că zălăuanii vor vedea schimbări majore în oraş


“Din păcate, puţini înţeleg că nu am preluat prea multe proiecte de la vechea administraţie. În anul 2017 ne-am ocupat doar de hârtii, anul acesta facem treabă”, spune primarul Zalăului, Ionel Ciunt.

Prim-edilul a admis că anul acesta vor avea loc schimbări importante în oraş.

Schimbările importante vor viza partea de infrastructură rutieră. Se vor moderniza străzile din zona Traian – Dumbrava Nord astfel încât o parte din trafic să fie deviat de pe bulevard spre centură prin aceste cartiere.

Totodată, anul acesta se modernizează o secţiune din Bulevardul Mihai Viteazul, strada Stadion, strada Crasnei, strada B.P. Haşdeu şi strada Cloşca, respectiv Porolissum.

Tot anul acesta se va depune documentaţie pentru a se primi finanţare europeană în ceea ce priveşte modernizarea străzii Gheorghe Doja şi a altor artere importante din oraş.

Se va interveni din primăvară şi asupra “semafoarelor inteligente” a căror funcţionare va fi regândită.

Tot anul acesta, în toamnă, cinematograful SCALA se va deschide, iar lucrările la centură vor demara cât de curând, susţine primarul.

Un alt proiect vizează reabilitarea termică a blocurilor, un alt lot important de clădiri va fi anul acesta modernizat.

Pe lângă acestea, se va lucra intens la înfrumuseţarea oraşului. Un alt aspect va primi parcul din faţa Clădirii Transilvania, unde este statuia nobilului Wesselenyi. Parcul va fi reamenajat astfel încât să fie un punct unde zălăuanii să poată ieşi să se relaxeze.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Xvolei

    8 January 2018 at 15:13

    CAT TINE MANDATUL TOT DOCUMENTARI VEDEM.PRIMARE MINCINOS CU PISTA DE BICICLETE SPRE HERECLEAN CUM STA TREABA?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj