Connect with us

FOTBAL

Dia Guard Divino şi Ady Com sunt câştigătoarele acestei ediţii a Memorialul “Radu Gog”. GALERIE FOTO


Cele două formaţii s-au impus la categoriile OPEN, respectiv Old Boys din cadrul memorialului, trecând în finală de Sporting Zalău, respectiv Cipricom. La finalul competiţiei, fiecare echipă a primit câte o diplomă de participare, premiile fiind oferite de Călin şi Sorin Gog, fraţii lui Radu Gog, precum şi de viceprimarul Primăriei Zalău, Nicolae Fazakas, Ioan Onicaş, Nicu Chiş-Ciure, Tunyogi Ferencz şi Dan Costin


Ediţia din acest an a Memorialului “Radu Gog” a fost un real succes. Chiar dacă numărul echipelor participante în acest an nu a depăşit numărul celor de anul trecut, competiţia a fost bine organizată, sala a fost plină, iar echipele au aratăt multă calitate.

Competiţia a debutat vineri după amiază, cu primele meciuri din grupe la categoria OPEN şi sâmbătă cu meciurile din grupe ale categoriei de vârstă old-boys, dar şi restul meciurilor de la OPEN. Duminică s-au desfăşurat şi partidele din fazele superioare ale competiţiei.

Valoare apropiată a echipelor şi-a făcut simţită prezenţa, iar în sferturile de finală, doar Dia Guard Divino nu a avut nicio emoţie, restul partidelor fiind destul de strânse. În semifinale, la OPEN, au obţinut calificarea gruparea condusă de Flore Pop, precum şi Olimpic Bocşa, Sporting Zalău şi Cetatea Bavaria Buciumi.

În semifinale, Dia Guard a trecut de Cetatea Bavaria Buciumi, în timp ce Sporting Zalău a obţinut biletele spre finală după ce a învins Olimpic Bocşa. A urmat finala mică, care a fost plină de suspans. Astfel, după ce Olimpic Bocşa a condus cu 3 – 1, Cetatea Bavaria Buciumi a egalat în ultimul minut de joc, după o lovitură liberă a lui Răzvan Nicorici, pentru ca ulterior să se impună la loviturile de departajare şi să-şi asigure locul 3.

În finala mare, care a început cu un moment de reculegere, Dia Guard Divino şi Sporting Zalău au oferit un joc plăcut ochiului şi doar eficienţa din faţa porţii a făcut diferenţa. În cele din urmă, gruparea condusă de Florin Pop s-a impus şi astfel îşi apără titlul cucerit la ediţia de anul trecut a Memorialului “Radu Gog”.

La Old-Boys, Cipricom şi Ady Com s-au calificat în finală, după ce au trecut de Vulturii Dej, respectiv Onorel. Să spunem că Onorel a câştigat finala mică, în timp ce Ady Com a făcut spectacol în finala mare şi a trecut cu 4 – 1 de Cipricom pentru a se impune drept câştigătoarea categoriei.

Între cele două finale mari ale categoriilor a avut loc şi TOMBOLA. Marele premiu, un televizor LCD, marca Phillips a fost câştigat de Florin Cosma.

După disputarea finalei mari a urmat festivitatea de premiere, iar echipele au fost premiate de fraţii răposatului Radu Gog, Sorin Gog şi Călin Gog, precum şi de viceprimarul Nicolae Fazakas, Ioan Onicaş, Nicolae Chiş-Ciure,  Tunyogi Ferencz sau Dan Costin. Pe lângă echipele clasate pe podium, organizatorii au oferit câte o diplomă de participare pentru fiecare echipă înscrisă, precum şi premii individuale.

Astfel, cel mai bun portar de la categoria OPEN a fost desemnat Gabriel Puşcaş (Sporting Zalău), golgheterul competiţiei a fost Ciprian Pavel (Dia Guard Divino), iar cel mai bun jucător al competiţiei, la această categorie de vârstă a fost desemnat Maior Istvan (Dia Guard Divino.

La categoria Old-Boys, Ioan Barou a fost desemnat cel mai bun portar, iar Adrian Dobocan a câştigat titlul de golgheter, ambii fiind de la Ady Com. Cel mai bun jucător al acestei categorii de vârstă a fost desemnat Nicolae Şandor de la Cipricom.

Să mai spunem şi că Toth Karoly a primit din partea organizatorilor un premiu mai special, datorită faptului că acesta a făcut parte din lotul ambelor echipe câştigătoare, atât Dia Guard Divino, cât şi Ady Com.

Mai multe detalii despre această ediţie a Memorialului “Radu Gog”, precum şi despre licitaţia tricourilor din cadrul Memorialului, în ziarul Sportul Sălăjean din 10 ianuarie.


Rezultatele fazelor superioare:

Sferturi de finală OPEN:

Cipricom – Olimpic Bocşa 0 – 2

TDI – Cetatea Bavaria Buciumi 2 – 4

Sporting Zalău – Aditab 2 – 1

Dia Guard Divino – HNH 1919 Cluj 6 – 1

Semifinale Old Boys:

Cipricom – Vulturii Dej 3 – 1

Ady Com – Onorel 4 – 0

Semifinale OPEN:

Olimpic Bocşa – Sporting Zalău 1 – 3

Cetatea Buciumi – Dia Guard Divino 0 – 3

Finala mică Old Boys:

Vulturii Dej – Onorel 3 – 5

Finala mică OPEN:

Cetatea Buciumi – Olimpic Bocşa 7 – 6 (3 – 3) d.l.p.d.

Finala mare Old Boys:

Cipricom – Ady Com 1 – 4

Finala mare OPEN:

Dia Guard Divino – Sporting Zalău 3 – 1


 

120 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL