Connect with us

CUPELE EUROPENE

Gheorghe Tadici, înaintea duelului cu Larvik din Cupa EHF: “Sper ca fetele să îşi arate valoarea în compania unor adversari de top”


Managerul celor de la HC Zalău are încredere şi speranţă că fetele vor juca la potenţialul lor maxim în duelul cu formaţia norvegiană, meci din cadrul grupelor din Cupa EHF


HC Zalău a avut parte de un parcurs european reuşit până acum. Astfel, după ce a trecut de Ankara şi de Hypo Viena, formaţia pregătită de Gheorghe Tadici s-a calificat, în premieră, în grupele Cupei EHF.

În grupele competiţiei europene, gruparea de la poalele Meseşului va debuta duminică, după amiază, de la ora 18.00 (ora României), pe terenul mult mai titratei Larvik, cea care are în palmares şi un trofeu al Ligii Campionilor, obţinut în sezonul 2010 – 2011.

Totuşi, gruparea norvegiană nu mai are valoarea echipei de altădată, iar meciul e deschis oricărui rezultat. Chiar dacă toate meciurile vor fi grele, înaintea duelului cu HK Larvik, Gheorghe Tadici speră ca fetele să joace la potenţialul lor maxim şi să-şi arate adevărata lor valoare.

“Ne aşteaptă un meci foarte dificil, cu o echipă care are în componenţă campioane mondiale şi vicecampioane, jucătoare de mare valoare şi cu experienţă în Liga Campionilor. Handbalul din Norvegia este cotat la cel mai înalt nivel în ultimii 10 – 12 ani. Avem practic trei meciuri foarte grele într-o săptămână cu echipe de talie europeană. După deplasarea de la Larvik, miercuri vine CSM Bucureşti, o multinaţională, după care duminica viitoare întâlnim Hoors, care este pe primul loc în campionatul din Suedia, cu victorii pe linie. Încercăm să gestinăm cât se poate de bine această perioadă şi să vedem ce vom putea să facem. Sper ca fetele să încerce să îşi ridice cota şi să îşi arate valoarea în compania unor formaţii de top. Lotul nostru este mai închegat faţă de anul trecut. Sunt aceleaşi jucătoare de doi ani, care practic acum sunt mai sudate şi mai omogene, dar nu contează neapărat componenţa lotului, ci trebui să ţinem cont  de forma de moment din ziua respectivă. Sunt meciuri grele, între ele şi câteva deplasări lungi, Practic jucăm patru meciuri în 12 zile”, ne-a spus Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in CUPELE EUROPENE