Connect with us

FOTBAL

Şi echipele de old-boys au debutat în competiţia de minifotbal din cadrul Memorialului „Radu Gog”. Se cunosc semifinalistele. GALERIE FOTO, REZULTATE şi CLASAMENT


Cele şase echipe înscrise la categoria de vârstă old-boys şi-au disputat azi dimineaţă meciurile din cadrul grupelor, urmând ca duminică să se dispute şi jocurile din fazele superioare


Vineri după amiază a debutat cea de-a XIV ediţie a Memorialului „Radu Gog”. După ce s-a ţinut un moment de reculegere, au avut loc câte două meciuri din fiecare grupă a categoriei de vârstă OPEN.

Sâmbătă dimineaţă a venit rândul echipelor de old-boys să debuteze, partida dintre Ady Com şi Cipricom fiind prima care s-a desfăşurat, de la ora 8.00 şi care s-a încheiat cu victoria celei din urmă, scor 2 – 1. Chiar dacă uni jucători erau trecuţi de prima tinereţe, calitatea nu a lipsit, iar jucătorii au practicat un joc frumos şi au oferit faze spectaculoase.

Pe lângă spectacol nu au lipsit nici „surprizele”. Astfel, deşi a beneficiat de jucători cu experienţă precum Marius Muntean, Ghiocel Brînduşe sau Florin Morar, Lexus Euro Dezmembrări nu a reuşit să strângă niciun punct în grupa E, grupă pe care a câştigat-o Cipricom, cu două victorii din tot atâtea posibile.

În cealaltă grupă, lupta pentru supremaţie s-a dat între Onorel, finalista de anul trecut şi Vulturii Dej. Cele două formaţii s-au întânlit în ultimul meci al zilei de astăzi de la old-boys şi s-a încheiat cu victoria clară a celor de la Onorel, scor 8 – 3.

Prin urmare, Cipricom, Ady Com, Onorel şi Vulturii Dej sunt cele patru semifinaliste care se vor lupta mâine pentru un loc în marea finală, care va avea loc tot duminică.


Rezultatele meciurilor:

Grupa E:

Ady Com – Cipricom 1 – 2

Lexus Euro Dezmembrări – Ady Com 2 – 3

Cipricom – Lexus Euro Dezmembrări 4 – 2

Clasament:
  1. Cipricom             2  2  0  0  6 – 3  6p
  2. Ady Com 2  1  0  1  4 – 4  3p
  3. Lexus Euro Dez. 2 0  0  2  4 – 7  0p

Grupa F:

Onorel – Michelin 3 – 0

Michelin – Vulturii Dej 1 – 4

Vulturii Dej – Onorel 3 – 8

Clasament:
  1. Onorel 2  2  0  0  11 – 3  6p
  2. Vulturii Dej 2  1  0  1  6 – 8    3p
  3. Michelin 2  0  0  2  1 – 7    0p

Meciurile din semifinale:

Duminică, ora 12.20: Cipricom – Vulturii Dej

Ora 13.00: Onorel – Ady Com


 

105 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL