Connect with us

FOTBAL

A debutat a XIV-a ediţie a Memorialului „Radu Gog”. GALERIE FOTO, REZULTATELE şi MARCATORII PRIMELOR PARTIDE


Prima zi a tradiţionalului memorial a organizat opt meciuri, între echipele înscrise la OPEN, cele 16 formaţii oferind un spectacol fotbalist pe placul celor aproximativ 300 de spectatori aflaţi în tribunele săli de sport a Liceului Sportiv „Avram Iancu” Zalău


Cel mai mare eveniment caritabil din judeţul Sălaj a ajuns în acest an la ediţia cu numărul XIV, care se desfăşoară timp de trei zile în sala de sport al Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” din Zalău.

La ediţia din acest an a Memorialului „Radu Gog” s-au înscris nu mai puţin de 22 de echipe, 16 la OPEN şi 6 la Old Boys. Vineri, 5 ianuarie au fost programate şi primele meciuri, opt mai exact, între cele 16 echipe înscrise la OPEN şi care au fost împărţite în patru grupe.

Primul meci care a deschis oficial competiţia a fost duelul dintre Cipricom şi Kamikaze Cluj, însă înainte de startul jocului s-a ţinut şi un moment de reculegere în memoria celui care a fost Radu Gog.

Să spunem că prima zi a oferit un spectacol fotbalistic plăcut, spre încântarea celor aproximativ 300 de spectatori  aflaţi în tribunele săli de sport al Liceului Sportiv „Avram Iancu”. De menţionat este că primul gol al competiţiei a fost reuşit de Flaviu Porumb, de la Cipricom.

Cu toate că este o competiţie caritabilă, acest lucru a fost “uitat” de unii jucători. Astfel, deşi ne-a obişnuit să iasă în evidenţă prin calităţile sale fizice şi tehnice, Raul Stanciu, jucător la Sporting Zalău s-a evidenţiat prin alte gesturi în această competiţie fiind singurul jucător care a văzut cartonaşul roşu, protestând vehement la adresa arbitrului Ionuţ Păuşan, pe care l-a şi “îmbrâncit” un pic.  Spiritele s-au calmat rapid, iar Sporting Zalău a câştigat cu 2 – 0.

Următoarele partide s-au desfăşurat în limita regulamentului, fără incidente, iar cireaşa de pe tort a avut loc de la ora 21.40, când în teren au intrat Dia Guard Divino şi U Cluj, nu echipa “şepcilor roşii”, ci o echipă formată din susţinătorii celei mai iubite echipe din Ardeal.  Cele două formaţii au jucat deschis şi şi-au creat multe ocazii, însă în cele din urmă, sălăjenii s-au impus cu 3 – 1, după trei goluri unul mai frumos decât celălalt.

Meciurile din cadrul acestei ediţii continuă sâmbătă, când vor avea loc şi întrecerile de old-boys, dar şi duminică, când sunt programate fazele superioare ale competiţiei.

 


Rezultatele şi marcatorii primei zile de competiţie:

Cipricom – Kamikaze Cluj 3 – 1 (2 – 1)

Au marcat: Flaviu Porumb, Mihai Gui şi Kallai Viorel, respectiv Petkeş Beniamin

Info Plus – Cetatea Bavaria Buciumi 1 – 3 (0 – 1)

Au marcat: Ionuţ Nosa, respectiv Vlad Ţiriac, Natanael Ciupe şi Raul Zdroba

Olimpic Bocşa – ACS Cavalerii Zalău 3 – 1 (2 – 1)

Au marcat: Cosmin Cozma (2) şi Alexandru Puşcaş, respectiv Ionuţ Roşan

TDI – Someşul Someş Odorhei 2 – 0 (0 – 0)

Au marcat: Andrei Teglaş şi Cătălin Anghel

Dream Team – Bavaria Gold 3 – 2 (2 – 0)

Au marcat: Szigyarto Zsolt (2) şi Horvath Attila, respectiv Andronic Răzvan şi Iuliu Haţiegan

HNH 1919 Cluj – Sporting Zalău 0 – 2 (0 – 0)

Au marcat: Claudiu Băican şi Daniel Supuran

Adytab – TenarisSilcotub 2 – 0 (2 – 0)

Au marcat: Răzvan Sabou şi Mihai Jugrestan

Dia Guard Divino – U Cluj 3 – 1 (1 – 0)

Au marcat: Ciprian Pavel (2) şi Maior Istvan

170 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL