Connect with us

DIVERSE

Cash Out – Când merită să închizi pariurile și când nu

Opțiunea de închidere pariu înainte de final este o armă cu două tăișuri. Pe de o parte ai posibilitatea să te alegi cu profit dintr-un meci ce se poate termina nefast pentru tine. Pe de altă parte, apelând la Cash Out, îți anulezi orice șansă de a obține câștigul dorit din respectivul pariu.

Cu siguranță ai văzut scena clasică din filme în care un personaj are pe un umăr un îngeraș și pe celălalt umăr un drăcușor, fiecare încercând să influențeze o decizie a omului. În acea scenă poate juca orice parior care nu știe ce să facă într-un moment al meciului: să închidă, sau să nu închidă pariul?

La prima vedere, Cash Out e de bine. Ești pe plus dacă rezultatul din acel moment al jocului este favorabil pariului tău. Suma exactă pe care o primești depinde de șansele reale pe care biletul tău le are să fie câștigător în momentul în care închizi pariul. Dacă rezultatul meciului îți este potrivnic, ai posibilitatea să limitezi pierderile. Iei înapoi o parte din miză. Uneori poți recupera și 80% din ce ai riscat.

Când se merită să dai Cash Out

Eu spun că se merită să închizi pariul aproape de finalul meciului, când profitul parțial se apropie de cel final și vrei să eviți o surpriză neplăcută în prelungiri. De exemplu, dacă Borussia Dortmund o conduce cu 1-0 în minutul 88 pe Bayer Leverkusen, nu e rău să dai Cash Out. În loc de 90 de lei, să zicem, poate vei câștiga 86, dar te asiguri că nu pierzi pariul în situația în care Leverkusen egalează după minutul 89. În fotbal este posibil orice.

Când nu se merită

În schimb, este pripit să închizi pariul imediat după ce Dortmund preia conducerea, dacă acest lucru se întâmplă cu mult timp înainte de minutul 90. O voce îți spune să dai Cash Out, ca să câștigi ceva. O altă voce îți spune să lași pariul până la final. De cele mai multe ori, ieși în pierdere atunci când alegi această opțiune.

Mi s-a întâmplat de multe ori să mă păcălesc. Echipa pe care pariasem conducea, dar a rămas în inferioritate numerică. Am închis pariul, m-am ales cu un profit foarte mic, iar rezultatul a rămas neschimbat pe tabelă. Sau, alt exemplu: aveam „sub 2,5 goluri” la un meci. Era 1-1 în minutul 60, când una dintre echipe a rămas în dublă inferioritate numerică. M-am gândit că ceilalți vor înscrie și am dat Cash Out. Nu s-a mai înscris până la final. Mai mult, nu a fost nicio ocazie importantă de gol.

S-a întâmplat și să se schimbe jocul fără ca una dintre echipe să primească un cartonaș roșu. Unele echipe care trec în avantaj se bagă în apărare ca să apere rezultatul. Adversarii profită de această retragere deliberată și pune presiune mai mare. Dacă ai pariat pe victoria celor care sunt dominați, îți trebuie sânge rece să nu închizi pariul

Făcând un bilanț, cred că această opțiune mi-a adus mai mult deservicii decât servicii până acum. Am decis să o folosesc cât mai „cu cap” pe viitor.

Alternativă la închiderea pariului

Opțiunea închidere pariu poate fi de obicei utilizată atât la pariuri single, cât și multiple, atât la pariuri pre-meci, cât și la cele pe evenimente sportive în desfășurare. Mai toate casele de pariuri online de top oferă această facilitate. În mod normal, atunci când selectezi opțiunea de pariere, undeva în jurul căsuței în care introduci miza apare scris „Cash Out”.

În cazul în care nu ai posibilitatea să închizi pariul, la fel de bine poate funcționa și o „contră”. Revenind la exemplul cu Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen, spre finalul meciului se poate juca pe X2, care ar trebui să aibă o cotă foarte bună.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE