Connect with us

HANDBAL

Alina Czeczi, golghetera turneului de la Brăila


În cadrul Cupei “Dunărea”, handbalista originară din Zalău a fost cea mai bună marcatoare cu 18 goluri în cele trei partide


Având în vedere că în Liga Naţională a fost pauză timp de o lună şi jumătatea, majoritatea echipelor au continuat pregătirea, iar în perioada sărbătorilor au avut loc mai multe turnee şi jocuri amicale.

Între Crăciun şi Anul Nou, Dunărea Brăila a organizat Cupa “Dunărea”, competiţie la care au mai fost invitate Rapid Bucureşti, AHCM Slobozia şi Danubius Galaţi. Fiecare formaţie a disputat câte trei jocuri, iar la final pe primul loc s-a clasat echipa lui Florentin Pera, care a câştigat toate jocurile. S-au oferit şi premii individuale, iar titlul de cea mai bună marcatoare a fost acordat handbalistei zălăuane Alina Czeczi (Vătu), cea care a marcat 18 goluri pentru Dunărea Brăila la acest turneu.

Handbalista originară din Zalău a marcat 10 goluri în partida cu echipa din Slobozia, iar în jocurile cu Rapid Bucureştiu şi Danubius Galaţi a reuşit să înscrie câte patru goluri.

“Vreau să felicit echipa pentru devotamentul arătat la acest turneu şi sper să avem o prestaţie bună şi să creştem ca şi echipă de la meci la meci, să aducem victorii şi cât mai multe puncte. Sunt bucuroasă, dar am fost şi surprinsă de acest titlu de golgheteră a turneului. Nu m-am aşteptat, dar am reuşit acest lucru şi cu ajutorul colegilor şi ţin să le mulţumesc. Vreau să le mulţumesc şi suporterilor noştri care au venit la fiecare meci să ne susţină, indiferent de situaţie. Au fost şi sunt lângă noi, ne încurajează şi în momentele mai dificile”, ne-a declarat handbalista.

Jucătoarea în vârstă de 28 de ani care în vară a fost vicecampioană cu Dunărea Brăila este cea mai bună marcatoare pentru echipa lui Florentin Pera, astfel că în cele 10 etape a înscris 51 de goluri şi se clasează pe locul 7 în topul celor mai bune marcatoare din Liga Naţională.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL