Connect with us

Ştiri din Sălaj

CULMEA NERUŞINĂRII. În mai puţin de două săptămâni, poliţiştii din Sălaj au prins al şaselea tânăr la volan fără permis!


Din păcate, lecţia dură pe care a oferit-o gravul accident cu victime de la Sîg, din a doua zi de Crăciun, nu este luată în serios de tinerii judeţului nostru. Prin urmare, de această dată în Ileanda, un nou inconştient a fost depistat de oamenii legii


După ce tânărul din Valcău de Jos a fost spulberat de maşina unui tânăr fără permis, în a doua zi de Crăciun, evenimentele nedorite de acest gen au continuat în Sălaj. După această tragedie, poliţiştii sălăjeni au depistat încă un tânăr ce a urcat la volan fără permis, pe drumul care face legătura între Almaşu şi Cuzăplac.

Chiar în prima zi a anului, la Cosniciu de Jos (comuna Ip), un alt tânăr teribilist a provocat un accident cu victimă. După o noapte de distracţie, tânărul a urcat la volan cu toate că nu deţinea permis de conducere, fiind şi sub influenţa băuturilor alcoolice. În drum spre casă, maşina sa a lovit un cap de pod şi a luat foc, iar un tânăr a ajuns la spital.

Tot în noaptea de Revelion, un tânăr de 20 de ani a provocat un accident în Horoatu Crasnei, în aceeaşi manieră precum accidentul de la Cosniciu de Jos, maşina sa oprindu-se într-un cap de pod. Speriat de ceea ce s-a întâmplat, „şoferul de ocazie” a părăsit locul faptei. Tot în noaptea de Revelion, un alt tânăr a fost depistat la volan fără permis, însă acesta nu a provocat un accident.

În fine, ca şi cum n-ar fi de ajuns, un bărbat de 28 de ani, din comuna Ileanda, a fost prins în trafic de poliţiştii Postului de Poliţie Ileanda, miercuri, 3 ianuarie, la ora 13.30, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 110 C, prin localitatea Ileanda, fără a poseda permis de conducere. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută de Codul Penal.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj