Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici a dezvăluit motivele pentru care Alexandra Bojan s-a despărţit de HC Zalău, chiar în ajunul Crăciunului


Managerul grupării de la poalele Meseşului susţine că tânăra handbalistă nu a adus niciun plus de valoare echipei, însă crede că avea şanse ca peste doi ani să ajungă o jucătoare improtantă. Totodat, acesta a susţinut că echipa stă la ora actuală în 11 jucătoare din cele 16 pe care le are la dispoziţie


Chiar înainte de Crăciun, Gheorghe Tadici a decis să o excludă din lot pe Alexandra Bojan. Managerul formaţiei HC Zalău nu şi-a motivat atunci decizia, susţinând doar că i-a făcut un cadou de Crăciun tinerei handbalsite.

A revenit însă la discuţia despre centrul adus în această vară, susţinând că Bojan putea ajunge peste doi ani o handbalistă de perspectivă, însă la ora actuală nu era o handbalistă care să aducă un plus echipei. Ba mai mult, acesta a susţinut că din cele 16 jucătoare pe care le are în lot, echipa stă doar în 11 handbaliste.


“Din vară şi până acum, Bojan nu cred că a jucat în total vreo 30 de minute. Nu este nicio pierdere, fiindcă noi practic jucăm cam cu 11 jucătoare dintr-un lot de 16. Ea mai că s-a cerut să plece de la HC Zalău şi nu discutăm despre alte înlocuitoare pentru o jucătoare care a jucat câte trei sau patru minute. Astfel de jucătoare nu aduc niciun plus.Bojan era o jucătoare care intra în cărţi cam peste un an şi jumate sau doi ani nu acum. Vom rămâne cu acest lot până la vară, când vom vedea cine pleacă şi cine vine”, ne-a declarat Ghoerghe Tadici.


Centrul Alexandra Bojan (n. 6 iunie 1998) a venit în această vară la HC Zalău de la CSS Caracal, fiind transferată la pachet cu interul Andreea Mihaela Stîngă şi portăriţa Raluca Kelemen.

Tânăra handbalistă a fost exclusă înainte de ajunul Crăciunului din lotul echipei HC Zalău, managerul Gheorghe Tadici spunând atunci sec că i-a făcut un cadou jucătoarei chiar înainte de Sărbători.

Se pare că tânărul centru nu a reuşit să se acomodeze la poalele Meseşului. Tânăra jucătoare a prins foarte puţine minute în tricoul Zalăului. A fost folosită pentru scurt timp în disputa de pe teren propriu cu “lanterna roşie” din Liga Naţională – CSM Slatina şi în meciurile cu Hypo Viena, când zălăuancele erau sigure de victorie şi calificare.

Trebuie să spunem că tânăra handbalistă s-a apucat de sportul pe semicerc încă de când era mică, ea evoluând la Unirea Sînnicolau Mare de unde a ajuns la CSS Caracal, echipă cu care a câştigat mai multe medalii la Campionatele Naţionale de Junioare. Bojan a făcut parte  şi din lotul naţionalei de junioare şi tineret.

718 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL