Connect with us

DIVIZIA A1

Steaua Bucureşti şi Arcada Galaţi îşi continuă parcursul european

 


Liderul din Divizia A1 a ajuns în optimile Cupei Challenge, în timp ce gălăţenii s-au calificat în optimile Cupei CEV


În sezonul 2017 – 2018 al cupelor europene România a avut cinci reprezentante, însă după primele două tururi a mai rămas cu două.

Volei Municipal Zalău şi Tricolorul Ploieşti au fost eliminate încă din prima fază a Cupei Challenge, în timp ce SCMU Craiova a pierdut ambele jocuri cu Ziraat Bankasi Ankara din 16-zecimile Cupei CEV.

România a rămas cu două reprezentante în cupele europene, este vorba de Steaua şi Arcada Galaţi. Arcada Galaţi a ajus în optimile Cupei CEV, după ce a câştigat meciul retur din 16-zecimi cu Kladno Volejbal, scor 3 – 0, asta după ce în tur, echipa din Cehia a câştigat cu 3 – 2 pe teren propriu. Următorul adversar al echipei gălăţene va fi ACH Volley Ljubljana din Slovenia, care în turul trecut a eliminat OK Novi Pazar (Serbia).

Steaua s-a calificat în optimile Cupei Challenge după o “dublă” victorie cu KDS-sport Kosice  din Slovacia, în ambele partide, bucureştenii reuşind să se impună cu 3 – 0.

Pentru formaţia antrenată de Bogdan Tănase urmează acum un duel cu Benfica Lisabona, echipă ce în prima fază a eliminat Volei Municipal Zalău. Şi în optimi, portughezii au trecut fără probleme de austriecii de la UVC Holding Graz, în ambele jocuri scorul fiind 3 – 0.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1