Connect with us

HANDBAL

Ana Berbece, tânăra speranţă a handbalului românesc, a trecut prin momente de coşmar la turneul amical de la Zalău


Handbalista în vârstă de doar 18 ani a fost “atacată” de o alergie în timpul competiţiei ce s-a desfăşurat în ultimele zile ale anului 2017 la poalele Meseşului. Tânăra a ieşit în lacrimi de la vestiare după ce i-au ieşit mai multe semne pe piele, a acuzat mâncărimi puternice şi a făcut febră


Ana Berbece este una dintre cele mai promiţătoare tinere din handbalul românesc. A debutat în Liga Naţională chiar la vârsta de 16 ani, iar anul acesta a fost în lotul Naţionalei care a participat la Campionatul Mondial din Germania.

Tânăra a trecut însă prin momente de coşmar la turneul amical de la Zalău, unde a făcut parte din lotul de tineret al echipei Naţionale.

În prima zi a turneului, pe 28 decembrie, handbalista legitimată la “U” Cluj a făcut un joc bun în meciul de deschidere dintre Naţională şi HCM Rm. Vâlcea, reuşlind să înscrie de două ori. Seara însă, când Naţionala a disputat partida cu SCM Craiova, după câteva minute de joc, tânăra a resimţit mâncărimi puternice pe tot corpul.

După partida cu Craiova, tânăra a ieşit în lacrimi de la vestiare şi a cerut ajutor medical pentru că se simţea foarte rău. A fost atacată de o alergie şi avea febră.

A primit un tratament care sperăm că o va face să îşi revină. Tânăra se află acum sub tratament însă speră că va fi disponibilă începând de miercuri, 3 ianuarie, când va relua pregătirile cu echipa de club.


“Am avut o alergie destul de urâtă și am ales că este mai bine să nu fac efort in ziua respectivă pentru a nu se agrava. Asta a fost după meciul cu Craiova când deja eram plină de pete și aveam febră. Sunt sub tratament în momentul de faţă, nu a trecut, dar aștept”, ne-a mărturisit tânăra Ana Berbece. 


Trebuie să spunem că Ana Berbece este una dintre cele mai talentate tinere handbaliste din România. A debutat în Liga Naţională la doar 16 ani, în 2015 într-un meci SCM Craiova – Corona Braşov (27 – 33) când a reuşit să marcheze trei goluri pentru braşovence. Acum evoluează pentru Universitatea Cluj. Tânăra a făcut parte şi din lotul echipei Naţionale care a participat la Campionatul Mondial din Germania. Să mai spunem că Ana este fiica fostului internaţional Dumitru Berbece.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL