Connect with us

DIVERSE

Someşul Someş Odorhei a câştigat “Trofeul Sportivilor Stranieri”. GALERIE FOTO


Gruparea condusă de Vlad Ortelecan a fost cea mai exactă echipă de la prima ediţie a competiţiei organizate de DJST Sălaj


În a doua zi de Crăciun, în sala de sport din Someş Odorhei a fost un regal fotablistic cu ocazia “Trofeului Sportivilor Stanieri”, competiţie organizată de DJST Sălaj. La start s-au aflat 13 echipe, iar pe lângă formaţii din zonă a fost prezentă şi o echipă din Baia Mare. Cele 13 competitoare au fost împărţite în patru grupe, iar primele clasate s-au calificat în fazele eliminatorii. Someşul Someş Odorhei a fost echipa cea mai în formă la ediţia inaugurală şi a reuşit să câştige trofeul după ce în finală a trecut fără probleme de Time Caffe Jibou. Pe locul trei s-a clasat TDI Sportul Var, care în finala mică s-a impus în faţa celor de la Hop Hop Jibou.

La final a avut loc festivitatea de premiere, iar Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj a pus la dispoziţie diplome, tricouri, plachete, trofee, rucsacuri, mingi de joc, pixuri,  agende şi calendare.

Pe lângă premiile oferite de instituţia condusă de Adrian Fărcaş, partenerii care au sponsorizat acest eveniment sportiv au pus la dispoziţie diferite articole sportive: Alin Abraham (trei perechi de mănuşi de portar şi o minge de joc), Sorin Iacob (o minge de joc), Gabriel Stejerean (o minge de joc şi o pereche de mănuşi) şi Raul Porumb (o minge de joc).

S-au acordat şi premii individuale, iar cel mai bun jucător a fost declarat Ciprian Pavel de la Someşul Someş Odorhei. Tot de la Someşul Someş Odorhei a fost desemnat şi cel mai bun portar – Emil Deac, în timp ce cel mai tehnic jucător a fost Marius Haiduc de la Hop Hop. Claudiu Chereji de la TDI Sportul Var a fost cel mai fair-play jucător, în timp Sorin Iacob a primit o distincţie pentru cel mai vârstnic jucător.

Titlul de cel mai bun antrenor i s-a cuvenit lui  Vlad Ortelecan de la Someşul Someş Odorhei, formaţie care a şi câştigat turneul.

“A fost o acţiune sportivă interesantă, în care s-au întrecut un numar de 13 echipe, în componenţa cărora s-au aflat jucători importanţi din Liga IV-a şi Liga a V-a Sălaj, printre care aş dori să-i amintesc pe Ciprian Pavel, Marius Muntean, Vlad Paşcalău, Andrei Teglaş, Marius Haiduc, Vlad Ortelecan, Bogdan Rus, Cristian Turcaş, Radu Blaga, Alex Turcu,  Ciprian Roja, Raul Brânduşe, Flaviu Porumb, precum şi alţi jucători care activează în judeţul Sălaj. Aş dori să felicit toţi componenţii echipelor participante pentru ambiţia şi daruirea de care au dat dovadă pe parcursul turneului pentru a câştiga fiecare meci în parte şi în acelaşi timp pentru faptul că au dat dovadă de spririt de fair-play pe toată durata competiţiei. Mă bucur că am reuşit să organizăm şi să derulăm această acţiune sportivă, în care s-au desfăşurat jocuri foarte interesante şi disputate, iar la finele am premiat echipa Someşul Odorhei, condusă de Vlad Ortelecan, echipa care a fost de departe cea mai bună a turneului”, a declarat Adrian Fărcaş.

Directorul executiv de la DJST Sălaj a ţinut să mulţumească şi celor de la Primăria Someş Odorhei, dar şi partenerilor.

“Mulţumim Primăriei Someş Odorhei pentru faptul că ne-au pus la dispoziţie sala de sport, mulţumim partenerilor Alin Abraham, Sorin Iacob, Gabriel Stejerean şi Raul Porumb care au acordat la finalul turneului articole sportive pentru câştigători, mulţumim partenerilor media Sportul Sălăjean, Magazin Sălăjean şi Graiul Sălajului pentru faptul ca au promovat în presa sportivă acest inedit eveniment organizat de catre DJST Sălaj”, a încheiat Adrian Fărcaş.

 

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE