Connect with us

Fără categorie

Leo Grozavu: “La Armătura Zalău am avut un grup bun”


Prezent şi de această dată la întâlnirea cu foştii elevi şi conducători de la Armătura, antrenorul s-a declarat încântat că încă grupul a rămas unit, chiar dacă au trecut 12 ani de când gruparea de sub Meseş s-a desfiinţat 


Chiar dacă au trecut 12 ani de la defiinţarea echipei Armătura Zalău care a făcut cinste acestui oraş în Liga a II-a, foştii componenţi ai divizionarei secunde au rămas uniţi şi drept dovadă, aproape în fiecare an organizează o întâlnire.

Miercuri, “familia” Armăturii Zalău s-a reunit într-un număr foarte mare la Titan Arena, unde au răspuns prezent 25 de foşti jucători, antrenori şi oficiali.

Printre aceştia s-a aflat şi Leo Grozavu antrenorul care a pregătit Armătura Zalău în perioada 2003 – 2005.

“Am făcut o obişnuiţă din aceste întâlniri şi nu poate decât să mă bucure acest lucru. Asta înseamnă că la Armătura Zalău am avut un grup bun. Am rămas prieteni şi păstrăm legătura. Ne bucurăm că ne putem întâlni, împărtăşim amintiri şi ne aducem aminte de momentele frumoase când am lucrat împreună”, a declarat Leo Grozavu.

Ajuns la 50 de ani, experimentatul tehnician nu a uitat perioada frumoasă petrecută pe banca tehnică a Armăturii, unde de altfel şi-a şi început cariera de antrenor pe când avea 36 de ani. “Îmi pare rău că o participare la Liga a II-a este considerată istorie pentru acest oraş. Ar fi trebuit ca Armătura Zalău să ajungă mai sus şi atunci am fi putut spune că am scris istorie. Noi ne bucurăm că am reuşit să facem o treabă bună într-o perioadă în care poate singura bucurie a oamenilor era fotbalul”, a mai spus antrenorul.

Leo Grozavu nu a trecut cu vederea faptul că municipiul Zalău nu mai are echipă de fotbal nici măcar în Liga a III-a. “Îmi pare rău că de mulţi ani nu se mai întâmplă nimic în fenomenul fotbalistic la Zalău. Aceasta este o pată pentru toţi cei care ar putea să susţină acest sport”, a încheiat tehnicianul.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Fără categorie