Connect with us

ALTE SPORTURI

Adrian Fărcaş, după gala “Laureaţii anului sportiv 2017 în judeţul Sălaj”: „A fost o gală reuşită din toate punctele de vedere”


Directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Sălaj consideră gala “Laureaţii anului sportiv 2017 în judeţul Sălaj” ca fiind una reuşită, mai ales că şi sala în care s-a desfăşurat evenimentul a fost plină


Înainte de Crăciun, în Zalău a avut loc desfăşurarea galei “Laureaţii anului sportiv 2017 în judeţul Sălaj”, în cadrul căreia, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, cu sprijinul Primăriei Zalău a premiat cei mai buni sportivi la sporturile olimpice şi neolimpice, cât şi cele mai bune echipe din judeţ.

Şi în acest an, Primăria Zalău a venit în sprijinul acestui eveniment şi a alocat suma de 50.000 de lei, folosită pentru premierea celor mai buni sportivi.

Evenimentul desfăşurat săptămâna trecută a fost considerat ca fiind unul reuşit, mai ales că a reprezentat şi o atractivitate, având în vedere că sala din cadrul Clădirii Transilvania, în care s-a desfăşurat Gala, a fost plină.

 

“A fost un eveniment reuşit, în care am premiat cei mai buni sportivi de la probele olimpice, de la cele neolimpice, dar şi primele trei echipe clasate la jocuri sportive. Le mulţumesc celor de la Primăria Zalău, pentru că şi în acest an ne-a alocat 50.000 de lei pentru a premia cei mai buni sportivi şi antrenori. A fost o gală reuşită din toate punctele de vedere, iar sala a fost plină. Mulţumim şi presei, care a promovat toate activităţile sportive”, a spus Adrian Fărcaş, directorul executiv al DJST Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI