Connect with us

CUPELE EUROPENE

Mihai Mărieş, titular în Italia!

Ungurul Mozer este incert, deoarece are probleme de sănătate

Campioana României a ajuns în Italia în cursul zilei de marţi, la amiază. Elevii lui Mariusz Sordyl au preferat să ajungă cu două zile înainte de meci pentru a avea timp să se refacă după drum. Peter Nagy şi compania au avut miercuri antrenamentul oficial pe pământ italian, iar joi dimineaţa cel de-al doilea. Atmosfera este destinsă, iar voleibaliştii sunt în formă maximă şi sunt pregătiţi pentru partida din această seară, de din Acqua Paradiso Monza.

Din lotul Rematului face parte şi Zoltan Mozer, chiar dacă acesta încă nu este refăcut complet. Ungurul se află cu campionii în Italia, însă el nu va fi în echipa de start a Rematului, locul lui fiind luat de Mihai Mărieş.

Partida se va desfăşura într-o sală cu o capacitate peste 4000 locuri, dar organizatorii preconizează că în sală vor fi peste 1.500 spectatori, deoarece calificarea este ca şi obţinută de italieni, astfel partida nu mai prezintă un interes mare.

Sperăm ca zălăuanii să facă o partidă frumoasă în Italia, iar chiar dacă nu vor câştiga noi oricum îi vom felicita pentru parcursul lor.

 

132 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE