Connect with us

Fără categorie

Gheorghe Tadici, după turneul de la Rm. Vâlcea: „Faptul că am câştigat turneul nu scuză cu nimic înfrângerea cu Slatina”

Managerul celor de la HC Zalău s-a arătat nemulţumit de jocul prestat de zălăuance în meciul cu CSM Slatina, în acel joc fiind înregistrat şi singurul eşec al grupării de la poalele Meseşului în cadrul Memorialului „Constantin Tită” de la Râmnicu Vâlcea


Înainte de Crăciun, la Râmnicu Vâlcea se organizează Memorialul „Constantin Tită”. În acest an, dintre echipele participante a făcut parte şi HC Zalău, alături de Lotul Naţional de Tineret, CSM Slatina şi gazda, HCM Râmnicu Vâlcea, jocurile disputându-se în Sala „Traian” din municipiu.

Chiar dacă a debutat cu o victorie clară în faţa Lotului Naţional de Tineret, HC Zalău a pierdut surprinzător în următoarea partidă împotriva celor de la CSM Slatina, într-un joc  în care în mod normal nu ar fi trebuit să întâmpine probleme.

Până la urmă, gruparea de la poalele Meseşului a câştigat ultimul joc din cadrul turneului, cel cu HCM Râmnicu Vâlcea şi a câştigat primul loc. Totuşi, cu toate că echipa sa a câştigat turneul, managerul Gheorghe Tadici s-a arătat nemulţumit de maniera în care au abordat zălăuancele partida cu CSM Slatina, în special de apărare.

 

„Faptul că am câştigat turneul nu scuză cu nimic înfrângerea cu Slatina, mai ales maniera de abordare a meciului şi lipsa de concentrare. Când câştigi cu o echipă multinaţională cum este Vâlcea, meciul cu Slatina era la îndemână, iar faptul că am pierdut ne lasă de gândit. Trebuie să vedem ce se întâmplă cu faza asta de apărare”, ne-a spus Gheorghe Tadici, după turneul de la Vâlcea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Fără categorie