Connect with us

ARTE MARTIALE

Iulia Cliţan, sportiva anului la probele neolimpice: “Nu a fost doar meritul meu. Am o întreagă echipă în spate”


Karateka de la CS Terra Kid Zalău a fost desemnată pentru a doua oară în carieră drept cel mai bun sportiv al anului în judeţul Sălaj


La fel ca şi anul trecut, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj a întocmit trei clasamente ale celor mai buni sportivi la sporturile olimpice, neolimpice şi un clasament pe echipe.

Dacă în clasamentul sporturilor olimpice nu a fost o mare surpriză, deoarece Paula Todoran a fost de departe pe primul loc, la fel ca şi în ultimii ani, spre deosebire de anul trecut, în clasamentul sporturilor neolimpice a existat o modificare în ceea ce priveşte cel mai bun sportiv al anului.

Astfel, Iulia Cliţan a fost desemnată cel mai bun sportiv, la fel cum se întâmpla şi în urmă cu doi ani. Anul trecut, această distincţie fiind cucerită de Călin Marincaş.

 

“Este a doua oară când sunt desemnată cea mai bună sportivă şi mă bucur foarte mult. Nu a fost doar meritul meu, am o întreagă echipă în spate. Mă bucur că ne-am adunat toţi la acest eveniment şi că de la Terra Kid am fost şapte sportivi desemnaţi în clasamentul probelor neolimpice. Mi se pare corect că se întocmesc două clasamente. Nu se compară competiţia olimpică cu cea neolimpică, dar la urma urmei sunt doar nişte hârtii care nu ţin de sportivi. Noi ne pregătim, este aceeaşi muncă titanică, sacrificiu şi aceeaşi viaţă dedicată pentru sport”, a spus Iulia Cliţan.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ARTE MARTIALE