Connect with us

ATLETISM

Paula Todoran, după ce a devenit sportivul anului în Sălaj: “În spatele rezultatelor se află foarte multă muncă”


Atleta de la CSM Zalău s-a aflat din nou în topul ierarhiei sporturilor olimpice în clasamentul întocmit de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj


Judeţul Sălaj nu a dus niciodată lipsă de valori, însă tot mai puţin reuşesc să se menţină acolo la un nivel ridicat. Un exemplu de constanţă este Paula Todoran, care reprezintă judeţul nostru cu succes la competiţii naţionale, internaţionale sau chiar la Olimpiade, ultima reprezentaţie a Paulei fiind la Olimpiada de la RIO de Janeiro din 2016.

După un an 2016 excelent, în care a fost desemnată sportivul anului în judeţul Sălaj de DJST Sălaj, a urmat un an poate şi mai bun, în care Paula Todoran a participat la aproape toate competiţiile importante din calendarul Federaţiei Române de Atletism.

La final de an, după cum ne-am obişnuit în ultima perioadă, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret organizează gala “Laureaţii anului sportiv în judeţul Sălaj”, în cadrul căreia sunt întocmite trei clasamente, unul la sporturile olimpice, unul la sporturile neolimpice şi unul pe echipe.

Spuneam că anul 2017 a fost unul destul de bun pentru atleta sălăjeancă. Astfel, performanţele elevei lui Mirel Seişanu au propulsat-o din nou pe Paula pe primul loc în clasamentul sporturilor olimpice, fiind desemnată sportivul anului 2017.

După ce a fost premiată în cadrul galei “Laureaţii anului sportiv 2017 în judeţul Sălaj”, Paula Todoran a oferit şi o scurtă declaraţie, în care a ţinut să precizeze că rezultatele nu vin aşa uşor, în spatele acestor fiind o muncă “titanică”, după cum spune mai jos atleta de la CSM Zalău.

“Dacă ar fi să fac o scurtă analiză a performanţelor mele, pot să spun că în spatele rezultatelor se află foarte multă muncă, o muncă titanică, cu sacrificiu şi uneori cu suferinţă, dar de cele mai multe ori cu satisfacţia şi împlinirea acestor rezultate. Ca şi sportiv trebuie să şti să le duci mai departe. Sunt foarte mulţumită de ce am realizat în acest an şi întotdeauna tot ce mi-am propus ca şi obiective îndrăzneţe le-am realizat. Vreau să mulţumesc antrenorului meu Mirel Seişanu care se află în spatele acestor rezultate, fără de care nu puteam să ating obiectivele. Mulţumesc Clubului Sportiv Municipal pentru întraga susţinere, primăriei şi nu în ultimul rând liceului sportiv care m-a format ca şi sportivă”, a spus Paula Todoran.

209 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM