Connect with us

MINIFOTBAL

Cupa “Crăciunului” la minifotbal, un real succes! REZULTATELE COMPLETE, MARCATORII şi CLASAMENTUL


Lexus-Euro Dezmembrări a fost cea mai bună echipă de la Cupa “Crăciunului”. Formaţia condusă de Călin Remeş şi Dinu Costina s-a clasat pe primul loc cu trei victorii ategorice şi a câştigat ediţia din acest an a competiţiei ce s-a organizat la categoria old-boys


După ce în anii trecuţi, Cupa Crăciunului la minifotbal s-a adresat echipelor de amatori şi non-amatori, la această ediţie au fost vizate doar echipele de old-boys, care au putut avea în componenţa lotului doar jucători de peste 38 de ani.  Patru echipe au răspus prezent la această ediţie, deşi interesul a fost mai mare, însă unele grupări au  decis să fuzioneze între ele, iar în aceste condiţii, la start s-au aflat Lexus-Euro Dezmembrări, Michelin, AS Onix şi Cipricom, care au jucat între ele, iar la final s-a stabilit un clasament.

AS Onix şi Michelin au disputat două meciuri într-un interval de doar două ore!

Cupa Crăciunului a început vineri seara, iar meciul de deschidere a fost cel dintre Cipricom şi AS Onix. Partida a fost echilibrată, la fel cum a arătat-o şi scorul. După prima repriză s-a consemnat egalitate, 1 – 1, iar până la final, fiecare echipă a mai marcat câte un gol.

S-a terminat 2 – 2, iar câştigătoarea s-a desemnat la loviturile de departajare. AS Onix a fost mai insiprată la loviturile de la 7 m şi a câştigat, astfel că s-a ales cu două puncte. Într-un interval de doar două ore, gruparea condusă de Ioan Onicaş a disputat două meciuri, însă în cel cu Lexus-Euro Dezmembrări nu a mai făcut faţă şi a suferit o înfrângere la patru goluri diferenţă.

Sâmbătă, în a doua zi a competiţiei şi Michelin a disputat două jocuri într-un interval de două ore, însă a pierdut atât partida cu Lexus-Euro Dezmembrări, dar şi cea cu AS Onix. De fapt, gruparea condusă de Abran Istva a disputat toate cele trei jocuri sâmbătă, dar nu a reuşit niciun punct şi a pierdut şi partida cu Cipricom.

Cu trei victorii categorice, Lexus-Euro Dezmembrări s-a clasat pe primul loc, având de departe cel mai bun atac şi cea mai bună apărare. Locul secund le-a revenit celor de la AS Onix, care au contabilizat 5 puncte, în timp ce podiumul a fost închis de către Cipricom. Fără niciun punct acumulat, Michelin a fost ultima clasată, însă acest lucru a contat mai puţin, deoarece scopul a fost mişcarea.

S-au acordat şi premii individuale

La finalul competiţiei a avut loc festivitatea de premiere, iar în revistă au fost trecute toate cele patru participante. S-au acordat diplome şi cupe, dar şi premii individuale. Golgheterul Cupei Crăciunului din acest an a fost Nicu Şandor de la Cipricom cu 8 goluri, care a mai primit o diplomă şi pentru întreaga activitate.  Cel mai bun portar a fost desemnat tot de la Cipricom, este vorba de Futo Tiberiu, în timp ce Gomboş Marton a primit o diplomă pentru faptul că  a fost cel mai vârstnic participant.

Diplome de merit au mai primit Marius Muntean de la Lexus-Euro Dezmembrări pentru faptul că a fost cel mai experimentat participant, iar Nicu Şandor de la Cipricom a fost premiat pentru întreaga activitate. Nu a fost uitat nici arbitrul competiţiei, Marcel Petrean, acesta primind o diplomă pentru calitatea arbitrajelor prestate.


Loturile celor patru participante:

Lexus: Călin Remeş, Radu Siseştean, Dinu Costina, Artur Ciontoş, Marius Muntean, Ghiocel Brînduşe, Adrian Noţigan, Tudorel Teglaş, Cristian Vancea şi Claudiu Cornaci.

Michelin: Ciprian Vaida, Abran Istvan, Gheorghe Chiş, Mihai Trănescu, Adrian Negrea, Ioan Mureşan, Silviu Prodan, Daniel Cadar, Erdei Attila şi Marcel Ghiuruţan

Cipricom: Daniel Magdaş, Ştefan Constantinescu, Claudiu Sava, Ovidiu Negrea, Vasile Aioanei, Nicolae Şandor, Gabriel Cozac, Radu Pop, Radu Cuibuş şi Futo Tiberiu

AS Onix: Gombos Marton – Ioan Onicaş, Gligor Ţurcaş, Florin Morar, Călin Gaidoş, Adrian Marian, Ilie Ardelean, Călin Varga, Constantin Agrijan şi Vasile Flueraş.

 

Rezultatele înregistrate la Cupa Crăciunului “old-boys”:

 Cipricom – AS Onix       2 – 2 (1 – 1), 4 – 5 d.ld.

Au marcat: Daniel Magdaş şi Nicu Şandor, respectiv Gligor Ţurcaş şi Ilie Ardelean

Lexus – AS Onix                                  6 – 2 (2 – 1)

Au marcat: Marius Muntean (3), Adrian Noţigan (2) şi Dinu Costina, respectiv Călin Gaidoş şi Ilie Ardelean

Cipricom – Michelin                    9 – 4 (5 – 2)

Au marcat: Nicu Şandor (6), Ştefan Constantinescu şi Radu Pop, respectiv Daniel Cadar, Silviu Prodan, Ioan Mureşan şi Adrian Negrea

Lexus – Michelin                                6 – 2 (4 – 1)

Au marcat: Artur Ciontoş (3), Marius Muntean (2) şi Adrian Noţigan , respectiv Silviu Prodan şi Daniel Cadar

AS Onix – Michelin                     6 – 4 (2 – 2)

Au marcat: Gligor Ţurcaş (3) şi Marius Paşca (3), respectiv Daniel Cadar (3) şi Adrian Negrea

Lexus – Cipricom                        6 – 3 (1 – 0)

Au marcat: Radu Siseştean (3), Marius Muntean, Dinu Costina şi Artur Ciontoş, respectiv Ştefan Constantinescu (3) şi Nicu Şandor

Clasament:

  1. Lexus-Euro Dezmembrări 3 3   0   0   18 -7    9p.
  2. AS Onix 3   1   1   1   10-12   5
  3. Cipricom 3   1   1   1   14-12   4
  4. Michelin 3    0   0  3   10-21   0

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in MINIFOTBAL