Connect with us

HANDBAL

HC Zalău joacă în devans, la Deva!

Marţi, ora 19.00, Sala Sporturilor din Deva:

CSM Cetate Devatrans – HC Zalău

În mod normal etapa a XV-a este programată la finalul săptămânii, însă la data respectivă, HC Zalău susţine dubla din optimile Cupei EHF, în compania echipei CSM Bucureşti. Cum Liga Naţională are un program încărcat, este greu să se găsească o dată liberă pentru fiecare echipă.

Aşadar, oficialii celor două grupări, din Zalău şi Deva au decis ca meciul să se joace marţi, de la ora 19.00. Dacă privim clasamentul şi parcursul celor două echipe, nu avem cum să nu spunem că HC Zalău porneşte favorită în faţa grupării patronate de Marian Muntean. Situaţia la echipa din Deva este una jalnică. "n momentul de faţă gruparea de pe Mureş se află cu un loc deasupra liniei retrogradării şi va încerca tot posibilul să se agheţe de meciul cu Zalăul pentru a obţine puncte. Formaţia condusă de Marian Muntean nu a reuşit decât un punct în cele şase partide din acest an, un rezultat de egalitate la HCM Roman. Celelalte partide au fost pierdute categoric de formaţia din Deva.

În tur, Georgiana Ciuciulete şi compania s-au distrat cu CSM Cetate Devatrans, reuşind în final să se impună categoric la o diferenţă de 13 goluri. În mod sigur nu va fi la fel şi marţi, însă cel mai important este ca fetele antrenate de Gheorghe Tadici să se mobilizeze şi să îşi adjudece cele două puncte, indiferent la ce scor.

Gruparea de la poalele Meseşului are neapărată nevoie de victorie şi nu îşi mai poate permite paşi greşiţi, mai ales că a pierdut 2 puncte pe teren propriu cu Dunărea Brăila. Zălăuancele se clasează în continuare pe poziţia secundă, însă Jolidon Cluj şi Oţelul Galaţi sunt la două puncte în spate şi mai au de disputat câte o partidă restanţă. Tot marţi în Liga Naţională va mai avea loc o partidă restantă din etapa a XIV-a, dintre Oltchim şi HCM Roman.

Programul celorlalte partide din cadrul etapei a XV-a, care se va desfăşura sâmbătă: HCM Baia Mare – Dunărea Brăila; CSM Ploieşti – CSM Bacău; Univ. Constanţa – Corona Braşov. Paridele Oltchim Rm. Vâlcea – SCM Craiova; HCM Roman – Univ. Jolidon Cluj şi Oţelul Galaţi – CSM Bucureşti se vor desfăşura în data de 15 februarie
 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL