Connect with us

ATLETISM

Cei mai buni sportivi de la LPS „Avram Iancu” Zalău au fost premiaţi într-un cadru festiv. GALERIE FOTO


Conducerea liceului zălăuan a organizat joi dimineaţă o festivitate de premiere pentru cei mai buni sportivi ai anului, fiind prezenţi toţi elevii liceului, precum şi profesori. Cel mai bun sportiv al anului 2017 din cadrul liceului a fost premiat şi cu un rând de echipament Nike


Încă de săptămâna trecută a fost făcută public lista celor mai buni sportivi din acest an ai Liceului Sportiv „Avram Iancu” Zalău. Astfel, datorită performanţelor sale bune din acest an, atleta Sárkány Ráchel a fost desemnată drept cel mai bun sportiv.

Pentru a onora prestaţiile celor mai buni sportivi ai anului 2017 din cadrul instituţiei, conducerea liceului a decis să organizeze un eveniment în cadrul căreia să îi premieze.

Acest eveniment a avut loc în sala de sport a liceului şi au putut participa toţi elevii din cadrul instituţiei, precum şi profesorii sau părinţii. Primul care a luat cuvântul a fost directorul Jako Alexandru, cel care a ţinut să îi felicite pe elevi pentru rezultatele obţinute, dar şi să îi mulţumească fostului elev, profesor şi antrenor de atletism, Vasile Simişnean pentru ajutorul său în ceea ce priveşte organizarea acestui eveniment.

„Aş dori să îi felicit pe toţi sportivii care au obţinut rezultate deosebite în acest an şi să le urez rezultate mai bune în anul viitor. Această festivitate poate avea loc şi prin bunăvoinţa şi generozitatea fostului nostru coleg, profesor şi antrenor de atletism, Vasile Simişnean care a fost mereu cu sufletul alături de noi şi de fiecare dată când a putut ne-a sprijinit cu generozitate. Îi mulţumesc şi îi doresc să aibă parte de sărbători frumoase alături de prieteni şi rudenii şi să aibă un an 2018 foarte prosper din punct de vedere material şi multă sănătate lui, familiei şi copiilor lui”, a spus Jako Alexandru.

După discursului domnului director, microfonul a fost preluat de Adriana Marian, directorul adjunct al liceului, care le-a adresat felicitări sportivilor şi s-a trecut la înmânarea premiilor.

Primii care au fost premiaţi au fost trei sportivi de perspectivă ai Liceului Sportiv „Avram Iancu” Zalău. Este vorba de Antonini Antoaneta, Florin Blaj şi Nicuşor Bartoş, cei trei fiind premiaţi cu plicuri cu bani.

După acest moment, s-a trecut şi la cel mai aşteptat moment al festivităţii şi a urmat premierea celor mai buni 5 sportivi ai liceului. Pe locul 5 a fost echipa de cros juniori 1, care a obţinut locul 4 pe ţară şi este formată din George Ladanyi (clasa a X-a), Adrian Iancău (clasa a XI-a), Raul Berbenţi (clasa a X-a), Florin Meleg (clasa a XII-a) şi Cătălin Marian (clasa a XII-a).

Pe locul 4 s-a situat Vlad Băican, cre s-a bucurat de aplauzele şi uralele celor prezenţi în sală. După acest moment, au urmat şi sportivii clasaţi pe podium. Primul care a urcat pe podium a fost Adrian Suciu, un tânăr de perspectivă al liceului, urmat de Claudiu Meleg, cel care a absolvit în acest an Liceul Sportiv „Avram Iancu” din Zalău. Să spunem că cei care au format top 5 al liceului au fost premiaţi cu diplome şi plicuri cu bani, iar sportivii care s-au clasat pe podium au primit şi câte o cupă.

Cel mai bun sportiv al anului 2017 a fost Sárkány Ráchel. După ce a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, sportiva antrenată de Lucian Bîrlogeanu a fost premiată cu o cupă, diplomă, plic cu bani, dar şi un rând de echipament sportiv Nike.

Să spunem că conducerea liceului a decis să îl premieze şi pe Lucian Bîrlogeanu, cel care a fost desemnat antrenorul anului. De asemenea, şi Vasile Simişnean a primit o diplomă de excelenţă din partea directorului Jako Alexandru, precum şi o poză cu membri ştafetei din care a făcut parte.

„Vrem să îi mulţumim fostului nostru coleg şi actualului nostru prieten pentru implicarea în această acţiune. Îi oferim din partea liceului o diplomă de excelenţă, alături de mulţumirile noastre şi o poză cu membri ştafetei din care şi el a făcut parte şi a obţinut multe medalii pentru LPS şi pentru sportul sălăjean”, a încheiat Jako Alexandru.

Mai multe detalii despre acest eveniment în ziarul Sportul Sălăjean din 28 decembrie.

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM