Connect with us

CUPA ROMANIEI

Asaltul echipelor din ligile inferioare, în Cupa României!

Surprizele nu se lasă aşteptate în Cupa României

Se pare că competiţia Cupa României din acest an aduce unele surprize neaşteptate. Echipele din Liga I “Autoland Hosu” nu reuşesc să facă faţă combatantelor din ligile inferioare.

 Astfel, în grupa A echipa Euroglia Nuşfalău a câştigat foarte greu partida cu Dodecor C.S. De altfel, şi în grupa C lucrurile nu au stat foarte bine pentru echipa din Liga I. Sportul Sălăjean a reuşit cu greu să treacă de Logistic. La finalul timpului regulamentar scorul era 5 – 5, dar după loviturile de departajare de la 7 metri, sportivi de la Sportul Sălăjean au reuşit să câştige ( 8 – 7). Nici în grupa D lucrurile nu au stat mai bine, deoarece ambele echipe din Liga I au pierdut.

AS Creaca Jac a pierdut la limită cu Real Crişeni ( 7 – 8), iar Poli Ip nu a reuşit să facă faţă Cavalerilor (1 – 2). În grupa E, echipa din Liga I – Mobil Team, a reuşit abia după loviturile de departajare să câştige, deoarece scorul la finalul timpului regulamentar era 4 – 4. Ce-a mai mare surpriză s-a produs în grupa H, unde campioana Sălajului şi chiar deţinătoarea Cupei României a fost învinsă  de o echipă din Liga a III-a. Queen Victory a reuşit să câştige partida după loviturie de departajare ( 6 – 5). De altfel, nici Zona nu a reuşit să se impună în faţa celor de la Raton Ratin. Echipa din liga a III- a a reuşit să marcheze de nu mai puţin de 11 ori, în schimb sportivi de la Zona au reuşit doar un gol. Vom vedea mai departe ce se va întâmpla în această competiţie, deoarece suntem convinşi că surprizele nu se vor încheia aici.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPA ROMANIEI