Connect with us

BOX

Gabriela Pintea: “Sper să iau medalii, atât la Europene, cât şi la Mondiale!”

Tânăra speranţă a Clubului Sportiv Municipal din Zalău va participa, la început, la Campionatul Naţional de box feminin, din 12 februarie de la Buzău

Sportiva de la CSM Zalău a început boxul acum 2 ani. Curiozitatea a fost mare, poate şi din cauza că se vehicula că ar fi un sport de băieţi. Iar cum de obicei tot ce îi interzis ne atrage, aşa sa întâmplat şi cu Carmen. Acum doi ani, adolescenta s-a dus la o sala de antrenament să vadă exact ce înseamnă boxul şi să vadă cam ce se întâmplă acolo. Atmosfera a fascinat-o iar de atunci zălăuanca este nelipsită de la antrenamente. ”Curiozitatea m-a stârnit să mă duc să văd ce se întâmplă la un antrenament de box. Å¢in minte şi acum prima zi când am intrat în sala de antrenament. Atmosfera era excelentă, m-a acaparat complet. De atunci sunt nelipsită de la antrenamente. Dacă, cumva se întâmplă să am o problemă şi nu pot să ajung să mă antrenez, următoarea zi recuperez. Mişcarea ajută mult şi pe mine şi pe oricine”, ne-a declarat Gabriela Pintea.

Din 12 februarie, tânăra în vârstă de 17 ani de la CSM va participa la Campionatul Naţional de box feminin de la Buzău. Sperăm ca eleva lui Ioan Popa să aibe o prestaţie de lăudat la naţionalele din acest an. Prin toamna vor avea loc şi Campionatul European şi cel Mondial, încă nu se ştie data exactă.  "Îmi doresc prima dată să câştig o medalie la Campionatul Naţional, la categoria 65 kg şi bineînţeles că sper să iau medalii, atât la Europene cât şi la Mondiale”, ne-a adăugat sportiva.

Antrenorul Ioan Popa are mare încredere în sportiva sa şi îşi pune speranţa că aceasta va reuşi să câştige o medalie la Mondiale. “Gabriela Pintea a fost o dată campioană şi o dată vicecampioană, în acest an vreau să reuşească câştigarea medaliei de aur la Campionatul Mondial”, ne-a declarat antrenorul Ioan Popa. 

loading...
Loading...
3 Comments

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole




 

 

 




More in BOX