Connect with us

Ştiri din Sălaj

Şimleuanca Vlăduţa Lupău a cucerit America cu vocea sa! Galerie FOTO


După un turneu reuşit în Statele Unite ale Americii, tânăra a încântat publicul de la Cluj-Napoca, unde a susţinut un concert de Crăciun


Le-a cântat românilor de pretutindeni şi s-a întors acasă pentru propriul spectacol pe care l-a avut zilele trefcute în Cluj-Napoca.

Cântareaţa Vlăduţa Lupău a avut un turneu în Statele Unite unde i-a bucurat cu melodiile sale pe cei plecaţi departe de casă, însă artista s-a făcut remarcată şi în cele mai faimoase locuri din lume.

“Am fost în America, am prins o scurtă vizită în Las Vegas și New York. Am înghețat de frig!”, a spus tânăra pentru Kanal D.

Vlăduţa Lupău este acum şi imaginea unor clinici de estetica facială, dar publicul nu l-a cucerit doar cu frumuseţea ei, ci şi cu vocea! La cea mai recentă apariţie, în cadrul primului concert de Crăciun organizat, la Cluj, artista a umplut sala teatrului!

Vlăduţa Lupău este una dintre cele mai apreciate soliste ale judeţului Sălaj. S-a născut pe 8 martie 1991 în Şimleu Silvaniei.
Bazele carierei muzicale le-a pus la Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei, unde a muncit timp de patru ani. Mentorii săi şi cei care i-au descoperit talentul artistic au fost Cornelia şi Gavril Neaga.

Vlăduţa a ales, ca mulţi alţi studenţi sălăjeni, să ia calea Clujului. Acolo s-a înscris la Facultatea de Medicină Veterinară, pe care a aboslvit-o cu brio în 2015.

Vlăduţa Lupău a înţeles că trebuie să lucreze din plin la vocea ei pentru a-şi clădi pas cu pas cariera. Ceea ce a şi făcut şi ia reuşit.


loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj