Connect with us

ALTE SPORTURI

Radioamatorismul are un alt coordonator al activităţii

Una dintre cele şase secţii de la CSM Zalău, este foarte puţin mediatizată, chiar dacă are un sportiv în topul celor mai buni sportivi din anul 2011!

  La radioamatorism, Dumitru Butcovan – coordonatorul activităţii, are planuri mari cu seniorii pe care îi are sub supraveghere. Doreşte participarea la competiţii, de unde sportivii să se întoarcă cu cel puţin trei medalii.

Clasat în topul celor mai bini sportivi din judeţ, Aurel Târziu a început o lucrare încă din 2011, care va fi susţinută la Campionatul Naţional din acest an şi se speră ca lucrarea să fie atât de bună, încât să îi ofere acestuia posibilitatea câştigării unei medalii.

“Ştim că este greu, deoarece efectuarea unei lucrări poate dura ani, dar cu multă ambiţie, perseverenţă şi susţinere vom reuşi. Pentru naţionalele din 2011, Aurel Târziu a muncit timp de doi ani pentru invenţiile prezentate pe alimentare şi transmisie, iar după campionat au fost persoane interesate de invenţiile lui”, ne-a mărturisit Silviu Mureşan.

Pentru viitor rămân ca obiective prioritare la CSM Zalău: performanţa, selecţia şi participarea la competiţii interne şi internaţionale. Dorim ca sportivii să promoveze judeţul nostru atât intern cât şi internaţional şi să ne facă mândri pe plan.             

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI