Connect with us

ALTE SPORTURI

Cei mai buni sportivi ai Sălajului, premiaţi într-un cadru festiv. GALERIE FOTO


Evenimentul “Laureaţii Anului Sportiv 2017” a avut loc ieri în sala de spectacole a clădirii Transilvania din Zalău, în faţa unei asistenţe numeroase fiind premiaţi peste 60 de sportivi şi antrenori


Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj a organizat marţi, în sala de spectacole a clădirii Transilvania evenimentul “Laureaţii anului sportiv 2017” care s-a bucurat de o asistenţă numeroasă, sala fiind plină.

Peste 60 de sportivi şi antrenori de la cluburile din judeţ au fost premiaţi în cadrul evenimentului, DJST Sălaj alcătuind şi în acest an trei clasamente, pentru probele olimpice, cele neolimpice, dar şi pentru jocurile sportive.

La probele olimpice, atleta Paula Todoran a fost declarată cea mai bună sportivă şi în acest an, în timp ce la probele neolimpice, karateka Iulia Cliţan a fost sportiva anului, după ce anul trecut această poziţie a fost ocupată de Călin Marincaş.

La jocuri sportive, Volei Municipal Zalău s-a clasat pe primul loc, urmată de HC Zalău, în timp ce podiumul a fost completat de către CS Atletic Zalău, care evoluează în Campionatul Naţional de Juniori Republicani.

Pentru premierea celor mai buni sportivi şi antrenori din Sălaj, Ministerul Tineretului şi Sportului a alocat  pentru DJST Sălaj suma de 10.000 de lei, dar şi în acest an, Primăria şi Consiliul Local Zalău a venit în sprijinul sportivilor şi a sprijinit acest eveniment cu 50.000 de lei pentru premiere.

Pe lângă premii în bani, sportivii şi antrenorii au mai primit diplome, trofee, dar şi flori.

Tot marţi a avut loc şi festivitatea de premiere a celor mai buni sportiv de la CSM Zalău.

Mai multe detalii, în ediţia tipărită a ziarului Sportul Sălăjean din 20 decembrie.
188 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI