Connect with us

ARTE MARTIALE

Centuri negre pentru sportivii de la CS Dani San


Stadiul de karate condus de shihan Adrian Popescu Săcele a deschis adevărata cale a karate do-ului pentru patru practicanţi de karate modern, antrenaţi de Dan Chis


Poiana Braşov, staţiunea montană preferată de sportivii români pentru pregătirea la altitudine, a găzduit la finalul săptămânii trecute “Academica Master Karate – DO” un stagiu condus de Shihan Adrian Popescu Săcele şi la care au participat sportivi din întreaga ţară. Bineînţeles, printre cei prezenţi s-a aflat şi o delegaţie a Clubului Sportiv Dani San Zalău.

La finalul stagiului, o parte dintre sportivii prezenţi au susţinut examenele pentru dobândirea centurilor de diferite culori, iar de la clubul zălăuan au fost examinaţi pentru dobândirea centurii negre patru sportivi. Astfel, Mark Vicsi, Darius Goron, Andrei Creţ şi Antonia Niream au obţinut centura neagra Sho Dan.

La finalul stagiului, sensei Dan Chis, cel care se ocupă de pregătirea sportivilor, nu a ezitat să-şi arate bucuria faţă de realizările elevilor săi şi a postat un  mesaj pe pagina sa de socializare:

“Începând de azi, pentru patru dintre elevii mei, Vicsi Mark, Goron Darius, Creţ Andrei şi Niream Antonia, adevărata cale a karate-do- ului abia acum începe prin obţinerea centurii negre Sho Dan. Îi felicit şi le urez succes pe noul drum care astăzi s-a deschis pentru ei. De asemenea îl felicit pe colegul meu, Adrian Creţ, pentru obtinerea gradului de San Dan”, spune antrenorul de la CS Dani San.

La fel de încântat a fost şi este şi tatăl lui Darius Goron, unul din părinţii nelipsiţi de la toate competiţiile la care participă sportivii clubului amintit.

“După o muncă titanică în sala de antrenament timp de 7 ani, acesta este rezultatul, centura neagra! Felicitări băiatul meu! Darius Goron, continuă tot aşa şi vor veni şi alte satisfacţii. Mulţumim sensei Dan Chiş pentru răbdarea, îndrumarea şi timpul petrecut alături de sportivi!”, a afirmat Valer Goror.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE