Connect with us

ALTE SPORTURI

Luptătorii de la CSS Zalău au mai cucerit două medalii


Cupa României la lupte libere a adus în vitrina cu trofee a Clubului Sportiv Şcolar Zalău încă două medalii, una în competiţia masculină şi una în cea feminină


Localitatea Putna a găzduit timp de trei zile ediţia din acest an a Cupei României de juniori la lupte libere. Aşa cum ne-a anunţat încă din urmă cu două săptămâni profesorul Gheorghe Panc, Clubul Sportiv Şcolar Zalău a deplasat la această competiţie o delegaţie numeroasă de sportivi, iar la finalul întrecerilor clubul zălăuan a contabilizat două medalii, ambele de bronz. În competiţia feminină, Emanuela Lazăr (cat. 55 kg feminin) a avut o comportare foarte bună şi a reuşit să urce pentru a doua oară în acest an pe podiumul de premiere într-o competiţie de nivel naţional.

După ce a cucerit în primăvară medalia de argint în cadrul Campionatelor Naţionale Şcolare, eleva antrenorului Gheorghe Panc a reuşit la Cupa României să urce pe treapta a treia a podiumului de premiere şi a confirmat faptul că acea medalie de argint nu a fost deloc una întâmplătoare.

Cea de-a doua medalie a delegaţiei sălăjene în conpetiţia de la Putna a fost adjudecată de “greul” Darius Puşcaş care a reuşit să-şi treacă în palmares medalia de bronz în limtele categoriei de greutate 120 de kilograme. CSS Zalău ar mai fi putut obţine o medalie prin Antonio Chiba la cat. 84 kg. Deşi mai uşor cu 8 kg decât majoritatea adversarilor de la această categorie, Antonio a ratat podiumul şi s-a clasat doar pe locul 5, însă frustrarea a fost destul de mare mai ales datorită faptului că arbitrajul a lăsat în anumite momente de dorit.

Pentru secţia de lupte a CSS anul 2017 s-a încheiat foarte bine, sportivii obţinând medalii la toate categoriile de vârstă.

 


Bilanţ 2017:

copii 1:  George Orţan – medalie de argint

copii 2:  Paul Purcăraş – medalie de argint

Vlad Sârcă – medalie de bronz

Denisa Paşcalău – medalie de bronz

cadeţi:  Sergiu Pop – medalie de bronz CN Şcolare

Emanuela Lazăr – medalie de argint CN Şcolare

echipa CSS Zalău: Ionuţ Albu (cat. 42 kg),  Alin Trif (cat. 46 kg), Gabriel Cheregi (cat. 50 kg), Flaviu Sârcă (cat. 54 kg), Sergiu Pop (cat. 58 kg), Dan Iepure (cat. 63 kg), Răzvan Bojan şi Cristian Trif, (cat. 69 kg), George Orţan (cat. 76 kg), Vasile Moldovan şi Simion Pop (cat. 85 kg) şi Marius Pop (cat. 100 kg) – medalie de bronz


 

404 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI