Connect with us

TENIS

Tenismenii şimleuani s-au întrecut la Cupa “Moş Nicolae”. GALERIE FOTO


Practicanţi “sportului alb” de sub Măgură au concurat timp de două zile la ediţia a şasea a tradiţionalei competiţii organizată de CS  ProTenis şi care e destinată tuturor copiilor


Şimleu Silvaniei este un oraş care când era un punct de reper în ceea ce priveşte sportul din judeţul Sălaj. Astfel, oraşul de sub Măgura se putea bucura de echipa de fotbal ce activa în Liga a II-a, FC Silvania, dar şi de o echipă care evolua pe prima scenă a voleiului msculin românesc, CS Phoenix Şimleu. Totuşi, acele vremuri sunt apuse, iar oraşul este reprezentat la nivel naţional de alte sporturi, cum ar fi culturism sau tenis de câmp.

După ce Şimleul a fost gazda Cupei “1 Decembrie” la culturism, a venit vremea ca şi tenismenii să organizeze o competiţie. Nu orice competiţie, ci una care a devenit deja tradiţională, este vorba despre Cupa “Moş Nicolae”, ajunsă în acest an la cea de-a şasea ediţie. Astfel, timp de două zile, 7 – 8 decembrie, în sala de sport “Silvania” din Şimleu Silvaniei, CS ProTenis Şimleu, în parteneriat cu Primăria şi Clubul Elevilor din Şimleu a organizat concursul destinat tuturor copiilor.

Ediţia din acest an s-a bucurat de un număr mare de participanţi, pe lista de start aflându-se peste 50 de participanţi, repartizaţi pe 6 categorii de vârstă, fete şi băieţi, fiind ca de obicei un real succes la nivelul Şimleului. Astfel, copiii s-au întrecut la următoarele categorii de vârstă, 6 – 9 ani, fete şi băieţi, 9-12 ani, fete şi băieţi şi 12 – 16 ani, fete şi băieţi. Să spunem că după meciuri pline de suspans, în care a dat fiecare ce a avut mai bun, competiţia a ajuns şi la un final şi şi-a desemnat câştigătorii.

Astfel, la cateogoria 6 – 9 ani la fete, competiţia a fost câştigată de Raisa Silaghi, în timp ce locul secund i-a revenit Cristinei Silaghi, în competiţia băieţilor, Rareş Perneş a fost câştigător, în timp ce David Oprea a ocupat locul secund. Urcând în categoria de vârstă, Natalia Mocan a fost câştigătoare întrecerii feminine de la 9 – 12 ani, în timp ce duelul băieţilor a fost câştigat de Alex Vasile. Cea mai mare categorie de vârstă din cadrul competiţiei a fost cea de 12 – 16 ani. La această categorie de vârstă s-au remarcat Diana Silaghi şi Cătălin Chioran, cei doi fiind mari câştigători.

Să spunem că la finalul competiţiei, organizatorii le-au acordat sportivilor participanţi premii, medalii, cupe şi dulciuri. Trebuie menţionat faptul că pentru tenismenii şimleuani acest concurs a fost ultimul de anul acest, urmând ca sportivii să primească o pauză până după anul nou.

“Acest concurs este o rampă de lansare pentru copiii care doresc să opteze spre sportul de performanţă. Doresc să mulţumesc pe această cale Primăriei oraşului Şimleu Silvaniei că a susţinut pe tot parcursul anului activitatea noastră. Aceasta fiind ultima noastră activitate din anul acesta, doresc să urez tuturor iubitorilor tenisului, un Craciun Fericit şi un an nou cât mai prosper”, ne-a spus Barna Krisztian, antrenor la CS ProTenis Şimleu.

 


Câştigătorii categoriilor:

Categoria 6 – 9 ani, fete: Raisa Silaghi

Categoria 6 – 9 ani, băieţi: Rareş Perneş

Categoria 9 – 12 ani, fete: Natalia Mocan

Categoria 9 – 12 ani, băieţi: Alex Vasile

Categoria 12 – 16 ani, fete: Diana Silaghi

Categoria 12 – 16 ani, băieţi: Cătălin Chioran


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS