Connect with us

DIVERSE

Competiţie de minifotbal de Crăciun organizată de DJST Sălaj, la Someş Odorhei


“Trofeul sportivilor stranieri”se numeşte turneul de minifotbal ce va avea loc pe 26 decembrie, la care DJST Sălaj va pune la bătaie premii consistente alături de alţi parteneri


În ultima perioadă, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj a pus accentul şi pe organizarea unor competiţii de minifotbal, iar Cupa Tineretului ce în vară a ajuns la ediţia a IV-a a avut un real succes, fiind 17 echipe la start. Instituţia condusă de Adrian Fărcaş a pus la cale o nouă competiţie interesantă, care se va organiza de data aceasta în mediul rural, în sala de sport din Someş Odorhei. “Trofeul sportivilor stranieri” se numeşte competiţia de minifotbal, care va avea loc în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, începând cu ora 12.00.

“Acţiunea îşi propune să aducă la start printre participanţi pentru a face sport şi mişcare cât mai mulţi români care îşi desfăşoară activitatea în străinătate, români care au avut legătura în anii anteriori cu fenomenul sportiv din judeţul nostru. Aşteptăm cât mai mulţi doritori de a fi partenerii noştri la această competiţie unde pot dona diferite articole sportive pe care le vom acorda câştigătorilor”, a declarat Adrian Fărcaş.

Pentru început, partenerii acestei competiţii sunt Alin Abraham (Spania), Gabriel Stejerean (Danemarca), Raul Porumb (Franța), Iosif Botoș (Germania) şi Sorin Iacob (Franta). Pe lângă premiile ce vor veni din donaţii de la parteneri, DJST Sălaj va acorda la finalul competiţiei tricouri inscripţionate, diplome, medalii, trofee, mingi de joc, rucsacuri, precum şi alte articole sportive. Înscrieri se fac în perioada 15 – 25 decembrie la numărul de telefon 0746.200.928 şi nu se percepe taxă de participare. Sunt aşteptate echipe din tot Sălajul, chiar şi din alte judeţe, însă fiecare formaţia va putea avea în lot maxim trei jucători legitimaţi în primele patru ligi de fotbal din România.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE