Connect with us

DIVERSE

Lexus și AS Onix au obținut primele victorii la Cupa Crăciunului. GALERIE FOTO


Pe primul loc după prima zi este Lexus, formația condusă de Călin Remeș având 3 puncte după o victorie clară cu AS Onix, care vineri a disputat deja două meciuri din cadrul competiției


Cupa Crăciunului de la minifotbal s-a adresat în acest an doar echipelor de old boys, iar în competiție au fost acceptați doar jucători cu vârsta de peste 38 de ani. La start s-au aflat patru echipe, iar organizatorii au decis ca fiecare să joace cu fiecare.

Primele meciuri au avut loc vineri seara, iar în mai puțin de două ore, AS Onix a disputat două jocuri. În prima partidă gruparea condusă de Ioan Onicaș a remizat cu Cipricom, însă la final s-au executat lovituri de departajare, unde AS Onix a fost mai inspirată și a avut câștig de cauză.

În al doilea meci, cel cu Lexus, AS Onix nu a mai putut face față adversarului care a avut în lot și jucători cu experiență. Câștig de cauză a avut gruparea lui Călin Remeș, care s-a impus cu 6 – 2, după ce și la pauză a fost în avantaj.

Cupa Crăciunului continuă sâmbătă cu alte patru jocuri, în competiție urmând să intre și Michelin, astfel că toate cele patru competitoare au șanse la câștigarea trofeului. După prima zi, lider este Lexus cu 3 puncte, urmată de AS Onix cu 2 puncte, în timp ce Cipricom are un punct.

Rezultatele din prima zi:

Cipricom – AS Onix 2 – 2 (1 – 1), 4 – 5 d.ld.

Au marcat: Daniel Magdaș și Nicu Șandor, respectiv Grigore Țurcaș și Ilie Ardelean

Lexus – AS Onix 6 – 2 (2 – 1)

Au marcat: Marius Muntean (3), Adrian Noțigan (2) și Dinu Costina, respectiv Călin Gaidoș și Ilie Ardelean

Programul de sâmbătă:

Ora 11.30: Michelin – Cipricom

Ora 17.15:Michelin – Lexus

Ora 19.15: AS Onix – Michelin

Ora 20.05: Cipricom – Lexus

Ora 21.00: Premierea

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE