Connect with us

JUNIORI

Juniorii I, la turneul semifinal

Echipa pregătită de Marin Silaghi şi Dan Predescu a obţinut o victorie mare în faţa dejenilor, pe care nu-i mai învinseseră de ceva timp. Duminică, la Sala Sporturilor din Zalău, în ultima etapă a returului, Cristian Zaha şi compania au învins după o partidă de luptă, pe care Marin Silaghi a catalogat-o ca fiind cea mai bună a elevilor săi din acest campionat. In urma acestui rezultat, CSS Zalău s-a calificat la turneul semifinal de pe prima poziţie, alături de CSS LAPI Dej şi CSS 2 Baia Mare.

Turneul semifinal va avea loc în perioada 10 – 14 martie, locaţia urmând a fi stabilită în urma unei licitaţii, la care va participa şi urbea de la poalele Meseşului. Să mai spunem că juniorii I au ajuns anul trecut până la turneul final, unde s-a clasat doar pe locul 6, deşi erau consideraţi printre favoriţi. Nici anul acesta nu este târziu pentru o performanţă, având în vedere că lotul este garnisit cu jucători ce evoluează deja la seniorii de la Remat sau Phoenix Şimleu.  

CSS Zalău: Radu Predescu, Cristian Zaha, Gabriel Kiş, Mihai Ciupe, Adrian Pop, Felician Sabău, Adrian Pantea, Andrei Alexa, Andrei Tomaş, Florin Ciobanu, Alexandru Crişan şi Gheorghiţă Purcar. Antrenor principal: Marin Silaghi; antrenor secund: Dan Predescu

 

 

 

 

324 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI