Connect with us

ATLETISM

CSM Zalău doreşte 10 medalii la atletism, la Campionatele Naţionale

 Obiectivele CSM Zalău, pentru anul 2012

 Atletul George Guşet are ca obiectiv două medalii la aruncări – ramură pe care a dominat-o tatăl lui – uriaşul Gheorghe Guşet

La capitolul atletism, atât la aruncări cât şi la alergări sportivii, de la CSM au obţinut rezultate foarte bune în ultimii ani. În 2012, aşteptările sunt mari, conducerea doreşte cel puţin 10 medalii la naţionale, două la aruncări, prin George Guşet, şi opt la alergări, prin Paula Todoran.

”Sperăm ca accidentările în 2012 să fie nule, deoarece anul trecut ne-au cam făcut probleme. Paula şi-a luxat piciorul chiar cu o săptămână înainte de campionat, nemaiputând participa la competiţie. Acuma se simte bine, a reînceput antrenamentele, perioada de refacere a trecut. Eu sper ca anul acesta sportivii să acumuleze cât mai multe medalii. Îmi pun baza pe George Guşet că va câştiga cel puţin doua medalii, deoarece a avut o creştere spectaculoasă în 2011”, ne-a declarat Silviu Mureşan.

La lupte libere, momentan, secţia nu are antrenor, ci doar două contracte de voluntariat cu Cristian Crişan şi Gheorghe Panc. Ambii sunt tineri, iar antrenamentele grele şi-au spus cuvântul, anul trecut sportivii câştigând medalia de argint la Campionatele Naţionale de juniori. “În 2012, sperăm să ne îndeplinim obiectivele propuse, deoarece câştigarea a şase medalii nu este un lucru de neatins”, a precizat Silviu Mureşan.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM