Connect with us

ATLETISM

Sárkány Ráchel, sportivul anului la LPS „Avram Iancu” Zalău!


Atleta pregătită de Lucian Bîrlogeanu a avut un an 2017 excelent, cu rezultate bune, fiind desemnată cel mai bun sportiv al liceului zălăuan


Ne aflăm la final de an, iar în această perioadă se alcătuiesc şi topurile celor mai buni sportivi ai cluburile sălăjene. După ce CSM Zalău şi CSS Zalău şi-au stabilit fiecare topurile, a venit rândul şi Liceul Sportiv “Avram Iancu” Zalău să alcătuiască un astfel de clasament.

A fost un an plin, cu rezultate bune şi mai puţin bune, însă una peste alta, LPS “Avram Iancu” se poate mândri cu câteva rezultate bune. Printre cei evidenţiaţi în acest an se numără, fără doar şi poate, Sárkány Ráchel.

Antrenată de Lucian Bîrlogeanu, Ráchel s-a autodepăşit şi a avut câteva prestaţii deosebite în competiţiile de atletism. Aceste rezultate nu au trecut cu vederea, iar atleta a fost desemnată drept sportivul anului la LPS.

Să spunem că această distincţie a venit într-un moment oportun pentru tânăra speranţă a atletismului sălăjean, deoarece în 12 decembrie, Sárkány Ráchel a împlinit frumoasă vârstă de 19 ani, premiul de sportivul anului fiind un binemeritat cadou.

Printre cele mai importante rezultate obţinute de eleva lui Lucian Bîrlogeanu amintim două locuri III la Campionatul Naţional de Juniori 1 la proba de 100 de metri, respectiv 200 de metri.

Topul celor mai buni sportivi de la LPS “Avram Iancu” Zalău este continuat de Claudiu Meleg, cel care a avut de asemenea evoluţii bune în acest an. Cel mai de răsunet rezultat al său fiind înregistrat la Campionatele Naţionale Şcolare, acolo unde a ocupat locul II, în proba de 5.000 de metri.

Podimul este completat de Adrian Suciu, care s-a remarcat cu un loc 8, la Campionatul Naţional de Cros, la categoria de vârstă copii I. Vlad Băican şi echipa de cros ocupă celelalte două poziţii din topul celor mai buni sportivi de la LPS “Avram Iancu” Zalău.

Să spunem că premierea sportivilor va avea loc joi, 21 decembrie, de la ora 11.00, în sala de sport a Liceului.

 


Topul celor mai buni sportivi de la LPS “Avram Iancu”:

        1. Sárkány Ráchel –  ATLETISM

  • Locul III – 100 m – Camp.Naţ. J.I ;
  • Locul III – 200 m  – Camp.Naţ. J.I ;

         2Claudiu Meleg  –  ATLETISM

  • Locul II – 5000 m – Camp.Naţ. Şcolare ;

        3. Adrian Suciu  – ATLETISM

  • VIII – Camp.Naţ. Cros – copii I ;

         4. Vlad BăicanATLETISM

  • XII – 800 m Camp. Naţ. Şcolare ;

        5. Echipa de cros – juniori I :

  • Claudiu Meleg
  • Cătălin Marian
  • Florin Meleg
  • Raul Berbenţi
  • Adrian Iancău

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM